Пошук

Нарада керівників комунальних установ.

Дата: 14.01.2021 22:53
Кількість переглядів: 332

      13 січня 2021 року в приміщенні Ободівської сільської ради відбулася  нарада із керівниками комунальних закладів,  які розташовані на території Ободівської сільської ради Гайсинського району Вінницької області. 

    До обговорення  питань були залучені директори загальноосвітніх шкіл,  дошкільних закладів, закладів культури, спорту, старости громад, керівники виконавчих підрозділів сільської ради.

    У ході проведення наради було розглянуто  питання щодо передачі із спільної власності територіальних громад Тростянецького району  дошкільних навчальних закладів та закладів середньої освіти до комунальної власності Ободівської сільської ради Гайсинського району, проблемні питання щодо їх діяльності.  Зокрема, йшлося про посилення відповідальності за організацію харчування дітей,забезпечення опалення закладів,  облік матеріальних цінностей, ведення фінансово - господарської діяльності (виплата заробітної плати, закупка продуктів харчування, утримання та розвиток матеріально - технічної бази), обговорення проектів установчих документів закладів.

   Значна увага була приділена  питанням організації безпечного перебування дітей та дорослих у закладах в  умовах карантину. Було обговорено питання щодо роботи шкіл в умовах пандемії - правила дезинфекції, підготовки приміщень, перебування учнів у школі тощо.

   Керівники закладів освіти висловили свої зауваження та пропозиції щодо ефективного функціонування закладів.

  У ході роботи вдалося знайти вирішення проблеми придбання палива для закладів шкільної освіти, організації проведення закупівлі товарів і послуг та ряд інших організаційних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних