A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ободівської сільської ради. На порядок денний засідання були винесені наступні питання: щодо масового відпочинку людей на водних об’єктах в межах Ободівської сільської територіальної громади; про заклади оздоровлення та відпочинку, які будуть проводити оздоровчу кампанію у 2024 році, на території Ободівської СТГ; про покращення стану протипожежного водопостачання Ободівської СТГ.

14:58 15.03.2024

Вшановано пам'ять Героя Латуші Миколи Федоровича.

 15 березня 2024 року виповнюється один рік з дня трагічної загибелі Героя  Латуші Миколи Федоровича, стрільця-санітара піхотного  батальйону військової частини А 2573. Керівництво громади, староста Новоободівського старостинського округу разом з рідними  відвідали могилу Захисника у с. Нова Ободівка, поклали квіти  та хвилиною мовчання вшанували його пам'ять.

14:01 15.03.2024

Подання декларації уповноважених осіб на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2023 рік

Шановні депутати сільської ради та посадові особи сільської ради, які є суб’єктами декларування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» наголошуємо, з 01 січня 2024 року по 31 березня 2024 року включно триває кампанія декларування за 2023 звітний період.

13:28 15.03.2024

Минає один рік з дня трагічної загибелі Героя Латуші Миколи Федоровича.

 15 березня 2024 року минає один рік як трагічно обірвалося життя нашого земляка – Героя Латуші Миколи Федоровича. Захищаючи свободу та незалежність держави, захисник загинув під час виконання бойового завдання. Солдат, стрілець-санітар піхотного  батальйону військової частини А 2573 Микола Федорович, народився 20 травня 1973 року в селі Нова Ободівка.  Навчався в Новоободівській загальноосвітній школі.  У 1991 р. закінчив Вінницьке вище професійне технічне училище, здобувши професію столяра-паркетника. Після закінчення училища був призваний до лав ЗСУ.  Мобілізований 06.03.2022 року. 

08:00 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.