Пошук

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти.

Дата: 11.02.2021 21:25
Кількість переглядів: 288

      09.02.20021 відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти,  в ході якої розглянуто основні  питання функціонування закладів освіти у ІІ семестрі 2020-2021навчального року.  

         Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ободівської сільської ради Жемчужнікова Тетяна Володимирівна акцентувала увагу керівників на забезпеченні   медичного обслуговування учнів закладів загальної середньої освіти відповідно до Порядку, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 р. № 31,  профілактичних заходів в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби COVID  - 19 та негайному інформуванні   про  випадки  виникнення надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.

         Актуальними  сьогодні, зазначила Жемчужнікова Т.В.,  є    заходи   щодо захисту безпеки,  життя та здоров’я учасників освітнього процесу   в умовах продовження  збройної агресії проти України,  наявності терористичних загроз, виявлення фактів незаконного обігу зброї та вибухових речовин.

        З метою дотримання вимог щодо організації  якісного харчування обговорено окремі розділи    Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, який набув з 01.02.2021року.

      Директор комунальної установи  «Центр фінансового обслуговування комунальних закладів освіти Ободівської сільської територіальної громади» Черниченко Надія Григорівна, ознайомила присутніх з особливостями роботи на електронному майданчику «Держзакупівлі. Онлайн».

       На нараді були також порушені питання реєстрації випускників на ЗНО-2021.

           Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних