Пошук

ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕДЕННЯ 8 ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 09.03.2021 18:08
Кількість переглядів: 809

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???µ?????? ?????»???????????? ???°????

12 березня  2021 року о 10.00 годині у залі Ободівського СБК  відповідно до розпорядження сільського голови № 21 від 5 березня 2021 року заплановано проведення 8 позачергової сесії Ободівської сільської ради.

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

1. Про дострокове припинення повноважень депутата сільської ради  Мороз Н.П.

2.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Свириді Лесі Василівні.

3.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Свириді Володимиру Васильовичу.

4.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сліденко Віталію Ігоровичу.

5.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дубоносу МихайлуІвановичу.

6.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дакало Руслану Вікторовичу.

7.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Морозовській Наталії Миколаївні.

8.Про надання  у користування на умовах оренди не успадковані (не витребувані) земельні ділянки (паї) на території Ободівської сільської ради Цибулівського старостинського округу у кількості 10 земельних ділянок гр. Черниченко Юрію Миколайовичу.

9. Про надання земельної ділянки під громадське пасовище, кадастровий номер 0524183900:01:003:0547

10. Про надання  на умовах оренди земельну ділянку орієнтовною площею 0,2 га гр. Ратушному Валерію Євгенійовичу.

11.Про відмову від запропонованої земельної ділянки гр. Мокрогуза Олександра Михайловича.

12. Про надання дозволу гр.Афанасьєву Миколі Афанасійовичу, Афанасьєву Роману Миколайовичу, Афанасьєвій Любові Михайлівні, Афанасьєву Руслану Миколайовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Бендаржевській Тетяні Олександрівні, на території Ободівської сільської ради.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Бортник Килині Демидівні, на території Ободівської сільської ради.

15. Про внесення змін до рішення 56 сесії 7 скликання від 12 жовтня 2020 р. № 1242-56/2020 «Про надання дозволу гр. Гаврилюк Олені Миколаївні на виготовлення проекту землеустроющодовідведенняземельнихділянок у власність»

16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Головенко Ніні Іванівні із земель комунальної власності, на території Ободівської сільської ради.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Драбанич Тетяні Вікторівні, Драбанич Ярославі Вікторівні із земель комунальної власності, на території Ободівської сільської ради.

18.Про надання дозволу гр.Кищук Людмилі Олексіївні на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність.

19. Про надання дозволу гр. Ковтуну Віктору Васильовичу на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність.

20. Про надання дозволу гр. Лютій Олександрі Артемівні, на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Нечая Віталія Олександровича, на території Ободівської сільської ради

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Отченашу Віктору Антоновичу із земель комунальної власності, на території Ободівської сільської ради.

23. Про затвердження технічної документації Пироговському Петру Антоновичу із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Ободівської сільської ради.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пирожок Володимиру Анатолійовичу, на території Ободівської сільської ради.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Сморжанюк Ніні Миколаївні, на території Ободівської сільської ради.

26. Про надання дозволу гр. Сокиринській Юлії Дмитрівні на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Стратієнко Ганні Іванівні, на території Ободівської сільської ради.

28. Про вилучення із користування гр. Ткач Ніни Пилипівни земельної ділянки

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Трояновської Марії Іванівні, на території Ободівської сільської ради

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Уроді Олегу Володимировичу на території Ободівської сільської ради.

31. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бурдейній Аллі Олексндрівні.

32. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бурдейній Вікторії Олександрівні

33. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гунько Тетяні Степанівні.

34. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мокрогуз Людмилі Дмитрівні.

35. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мокрогуз Максиму Олександровичу.

36. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мокрогуз Олександру Михайловичу.

37. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Недбайло Юрію Сергійовичу.

38. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пилепенко Світлані Василівни.

39. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Подоляну Андрію Віталійовичу.

40. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пукай Вікторії Василівни.

41. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Седову Анатолію Олександровичу.

42. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Хорошенко Вадиму Олександровичу.

43. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Швець Інні Олександрівні.

44. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Швецю Тарасу Валерійовичу

45. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою гр. Яворській Наталії Петрівні, Кравцю Петру Яремовичу, Кравець Марії Іванівні.

46. Про внесення змін до рішення 6 сесії 8 скликання від 16 лютого 2021 р. № 212-6/2021 «Про надання дозволу гр. Назаренко Валентині Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою та технічної документації щодо відведення земельних ділянок у власність.

47. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Трушіцину Артуру Васильовичу.

48. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Трушіциній Олені Миколаївні.

49. Про вилучення із користування гр. Гаращука Михайла Федоровича земельної ділянки.

50. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гарбузу Михайлу Івановичу.

51. Про надання дозволу гр. Гарбузу Івану Андрійовичу, Гарбузу Олександру Івановичу, Гарбуз Ганні Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у спільну часткову власність

52. Про надання дозволу гр. Гарбузу Івану Андрійовичу, Гарбузу Олександру Івановичу, Гарбуз Ганні Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у спільну часткову власність.

53. Про надання  дозволу на виготовлення пректу землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сніцар Ганні Петрівні.

54. Про затвердження акта розподілу меж земельних ділянок гр. Столярчук Катерини Павлівни та Азарової Катерини Борисівни.

55. Про затвердження акта розподілу меж земельних ділянок гр. Ярмак Надії Климентіївни та Марич Галини Олексіївни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних