A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Гайсинською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальні акти щодо шахраїв, які незаконно заволоділи майже 3 га землі, а також 146 тис. бюджетних коштів

Дата: 30.03.2021 16:31
Кількість переглядів: 367

За процесуального керівництва Гайсинської окружної прокуратури Вінницької області до Теплицького районного суду направлено обвинувальний акт відносно особи, яка спільно із невстановленими особами вчинила  незаконне заволодіння 2,8 га землі вартістю понад 106 тис. грн., яка знаходиться на території Гайсинського району і на яку раніше мала право на приватну власність, але не оформила його жінка, яка померла 18 років тому.

 Шахраї використали завідомо підроблені документи, надали їх  нотаріусу, а в подальшому державному реєстратору, та в результаті чого, реєстратором зареєстровано за обвинуваченою особою право власності на вищевказану земельну ділянку.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень передбачається кримінальна відповідальність за ч. 4 ст. 358 та ч. 2 ст. 190 КК України у виді штрафу в розмірі до 68 тис. грн., виправні роботи до 2 років, обмеження волі до 5 років, арешт до 6 місяців або позбавлення волі до 3 років.

Окрім того прокуратурою до суду спрямовано обвинувальний акт щодо особи, яка шахрайським шляхом заволоділа 146 тис. грн. бюджетних коштів у вигляді державної допомоги.  Дана особа обвинувачується у вчиненні шахрайських дій, передбачених ч.2 ст.190 КК України, що завдали значної шкоди державі. 

 

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.