A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕДЕННЯ 12 ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ОБОДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 16.04.2021 18:46
Кількість переглядів: 756

Фото без опису22 квітня  2021 року о 10.00 годині  в приміщенні Ободівського будинку культури,  відповідно до розпорядження сільського голови  від 16 квітня 2021 року № 41 заплановано проведення 12 позачергової сесії Ободівської сільської ради.

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

  1. Про заборону встановлення ємностей.
  2. Про внесення змін до рішення 3 сесії Ободівської сільської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 60-3/2020 «Про  бюджет Ободівської сільської територіальної громади на 2021 рік».
  3. Про затвердження договору про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Ободівської сільської територіальної громади.
  4. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Ободівської сільської ради.
  5. Про внесення змін до структури та загальної штатної чисельності  апарату сільської ради та її виконавчих органів.
  6. Про передачу майна
  7. Про  Положення про проведення конкурсу на посаду керівника коммунального закладу загальної середньої освіти  Ободівської  сільської  ради Вінницької області.
  8. Про Програму здійснення заходів землеустрою на території  Ободівської сільської територіальної громади на 2021 рік.
  9. Про внесення змін до рішення 11 сесії 8 скликання від 26 березня 2021 р.  № 447-11/2021 
  10. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Грицишину Олександру Миколайовичу 
  11. Про надання дозволу  ТОВ «ОБОДІВКАПАРКЕТ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення  у користування (на умовахоренди)  земельної ділянки, орієнтовною площею 1,6207 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель  та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код 11.02) в с.Ободівка, на території Ободівської сільської ради Гайсинського ( Тростянецького) району Вінницькоїобласті.
  12. Про внесення змін до рішення 6 сесії 8 скликання від 16 лютого 2021 р. № 240-6/2021 « Про передачу в оренду не переоформлених земельних часток ( паїв) на території Ободівської сільської ради (за межами Торканівського старостинського округу) в кількості 8 шт. , загальною площею 15, 2322 га».
  13. Про передачу в оренду не переоформленої земельної частки (паю) на території Ободівської сільської ради (за межами Цибулівського старостинського округу) в кількості 1 шт. загальною площею 3,2409 га.
  14. Про відтермінування сплати орендної плати гр. Черниченком Юрієм Миколайовичем за невитребувані земельні частки (паї) в кількості 10 шт. загальною площею 22,9335 га.( за межами с. Цибулівка)
  15. Про надання дозволу гр. Амборській Ганні Гаврилівні на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) та передачу їх у власність ( в межах с.Ободівка, вул. Вишнева,4)
  16. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Балезі Олексію Сергійовичу (за межами с. Ободівка)
  17. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Білашу Сергію Анатолійовичу (за межами с. Нова Ободівка)
  18. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки БілокіньВалентиніІванівні ( в межах с. Бережанка, вул. Шкільна, 64)
  19. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бобровській Любові Олексіївні.(за межами с.Ободівка)
  20. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бородай Віталію Миколайовичу (за межами с. Нова Ободівка)
  21. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бородай Ользі Сергіївні.(за межами с. Нова Ободівка)
  22. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Боросан Людмилі Іванівні (в межах с.Ободівка)
  23. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вакалюку Юрію Олександровичу(в межах с.Ободівка, вул. Соборна 293)
  24. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Валявській Марині Михайлівні(за межами с.Ободівка)
  25. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вдову Валерію Констянтиновичу(за межами с.Ободівка)
  26. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вовк Яні Тимофіївні(за межами с. Цибулівки)
  27. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гарбуз Катерині Миколаївні ( в межах с. за межами с. Нова Ободівка і за межами Н.О.)
  28. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гимбель Оксані Володимирівні.(за межами с. Нова Ободівка)
  29. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гладибороді Марії Олиянівні(за межами с. Нова Ободівка)
  30. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Глушко Миколі Анатолійовичу(за межами с.Ободівка)
  31. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Городенському Анатолію Йосиповичу(за межами с.Ободівка)
  32. Про внесення змін до рішення 8 позачергової сесії 8 скликання від 12 березня 2021р. №330-8/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гунько Тетяні Степанівні» ( за межами с. Ободівка, і в межах с. Цибулівка, вул. Свободи, 36)
  33. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Давискибі Наталії Володимирівні(за межами с.Ободівка)
  34. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дейлик Ганні Дем’янівні.(за межами с.Ободівка)
  35. Про надання дозволу гр. Дейлик Ніні Тимофіївні на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) та передачу їх у власність.( в межах с. Бережанка, вул. Набережна, 9)
  36. Про надання дозволу гр. Дейлику Василю Тимофійовичу, Бурдейній Наталці Василівні, Дейлику Сергію Васильовичу, Дейлик Ганні Дем’янівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у спільну часткову власність.(в межах с. Бережанка, вул. Набережна 7)
  37. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дейлику Василю Тимофійовичу(в межах с. Бережанкапо вул. Набережна б/н)
  38. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Демяненко Олені Михайлівні(за межами с.Ободівка)
  39. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дерещук Тетяні Василівні.(за межами с.Ободівка)
  40. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дерещуку Володимиру Григоровичу(за межами с. Нова Ободівка)
  41. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дісяку Ігорю Миколайовичу (за межами с. Нова Ободівка)
  42. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дісяк Яні Василівні.(за межами с. Нова Ободівка)
  43. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дорош Валентині Євгеніївні(за межами с. Нова Ободівка)
  44. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Драбанич Світлані Володимирівні.(за межами с. Нова Ободівка)
  45. Про внесення змін до рішення 43 сесії 7 скликання від 21 жовтня 2020р. б/н «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Драбанюк В.В.»( в межах с. Мала Стратіївка вул. Центральна, 323)
  46. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дука Валентині Василівні.(за межами с. Ободівка)
  47. Про внесення змін до рішення 54 сесії 7 скликання від 18 серпня 2020р. № 1200-54/2020 «Про надання дозволу гр. Дунаєнко Івану Федоровичу на складання технічної документації щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) та передачу їх у власність(в межах с. Ободівка, вул. Соснова 14а)
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Житник Наталії Дмитрівні (за межами с. Ободівка)
  49. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Жовніру Анатолію Романовичу ( в межах с.Козинці, вул. Миру 20)
  50. Про вилучення із користування гр. Заболотної Тетяни Петрівни земельної ділянки(за межами с. Ободівка)
  51. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Загурській Галині Миколаївні(за межами с. Ободівка)
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Задорожному Івану Івановичу для іншого сільськогосподарського призначення із земель комунальної власності сільськогосподарського призначкння в межах с.Цибулівка, вул. Надутого, 144/2 ( в межах с. Цибулівка)
  53. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Замарей Ніні Сергіївні.(за межами с. Нова Ободівка)
  54. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Катренку Володимиру Анатолійовичу (за межами с. Ободівка)
  55. Про надання дозволу гр. Кіпорук Оксані Вікторівні, Кіпоруку Володимиру Миколайовичу, Кіпорук Анастасії Володимирівні, Кіпоруку Павлу Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність( в межах с. Ободівка, вул. Молодіжна 12)
  56. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кіріяченко Катерині Іванівні(за межами с. Ободівка)
  57. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кіріяченко Олегу Володимировичу (за межами с. Ободівка)
  58. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Коваль Миколі Васильовичу (за межами с.Нова Ободівка)
  59. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ковалю Михайлу Степановичу (за межами с.Нова Ободівка)
  60. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Коваль Мар’яні Сергіївні (за межами с. Ободівка)
  61. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ковалю Ігорю Миколайовичу (в межах с. Козинці, вул. Миру)
  62. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Коліснику Олександру Миколайовичу (за межами с. Верхівка)
  63. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кравцю Петру Яремовичу (за межами с. Ободівка)
  64. Про вилучення із користування гр. Кравця Олександра Яремовича земельної ділянки (за межами с. Бережанки)
  65. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Красько Наталії Михайлівні.( в межах с. Ободівка, вул. Дружби 52 і 0,50 за межами с. Ободівка)
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кучеру Андрію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності на території Ободівської сільської ради Тростянецького району Вінницької області ( за межами с. Ободівка)
  67. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Малюті Василю Миколайовичу ( за межами с. Ободівка)
  68. Про надання дозволу гр. Малюті Любові Іванівні на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) та передачу їх у власність ( в межах с. Ободівка, вул. Грушевського б/н)
  69. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Мельник Галині Іванівні ( за межами с. Ободівка)
  70.       Про надання дозволу гр. Мельнику Сергію Васильовичу на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність(в межах с. Нова Ободівка)
  71. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Магулі Ларисі Михайлівні(за межами с. Нова Ободівка)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Нечай Галини Миколаївни, в селі Мала Стратіївка, по вулиці Сонячна, 2. ( в межах с. Мала Стратіївка)
  73. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Оголенко Галині Василівні (за межами с. Ободівка)
  74. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Олійник Олені Василівні.(в межах с. Ободівка, вул. Криворучко 10)
  75. Про внесення змін до рішення 5 позачергової сесії 8 скликання від 16 січня 2021р. № 144-5/2021  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Опенчуку Петру Дмитровичу, на території Ободівської сільської ради»(за межами с. Цибулівка)
  76. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Поворознюку Юрію Вікторовичу (за межами с. Цибулівка)
  77. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пукай Наталії Василівні (за межами с. Нова Ободівка)
  78. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Пухлянко Петру Анатолійовичу. (за межами с. Нова Ободівка)
  79. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ситнику Дмитру Григоровичу (за межами с. Ободівка)
  80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Сліпенчуку Івану Тимофійовичу, в селі Бережанка, по вулиці Молодіжна, 8а.( в сежах с. Бережанка).
  81. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Снігуру Юрію Миколайовичу (в межах с. Ободівка, вул. Соборна 350).
  82. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сокиринському Миколі Івановичу (в межах с.Мала Стратіївка).
  83. Про надання дозволу гр. Сопільняк Юлії Парфеніївні на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність (в межах с. Ободівка).
  84. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стрільцю Володимиру Григоровичу (в межах с. Цибулівка).
  85. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тарану Сергію Васильовичу (за межами с. Нова Ободівка).
  86. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ткачу Володимиру Петровичу (в межах с. Нова Ободівка)
  87. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Токарчуку Сергію Івановичу (в межах вул. Суворова 201, с. Нова Ободівка)
  88. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Трембі Любові Миколаївні (за межами с. Нова Ободівка)
  89. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  Храновському Василю Григоровичу (за межами с. Ободівка)
  90. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Циган Андрію Миколайовичу(за межами с. Ободівка)
  91.       Про внесення змін до рішення 42 сесії 7 скликання від 11 вересня 2020р. б/н «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Цимбал Т.Т.» ( в межах с. Цибулівка вул. Перемоги, 26)
  92. Про надання дозволу гр. Чайці Оксані Василівні на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) та передачу їх у власність 9 (в межах с. Торканівка, вул. Перемоги, 19)
  93. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чернецькому Олександру Дмитровичу(за межами с. Нова Ободівка)
  94. Про вилучення із користування гр. Черниченко Віталія Олександровича земельної ділянки ( в межах с. Ободівка вул. Соборна б/н,)
  95. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Черниченко Оксані Вадимівні . ( в межах с. Ободівка вул. Соборна б/н,)
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Черній Меланії Степанівні, в селі Цибулівка, по вулиці Перемоги, 66 (в межах с. Цибулівка)
  97. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чубатинському Сергію Вікторовичу ( в межах вул. Першотравнева 91, с. Ободівка)
  98. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ярмак Любові Федорівні ( в межах с. Бережанка, вул. Перемоги, 9 і за межами с. Бережанка).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних