A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Привітання сільського голови з Днем Перемоги

Дата: 08.05.2021 14:00
Кількість переглядів: 652

    Фото без опису        Фото без описуШановні жителі громади!

9 Травня це – особливий день. День Перемоги завжди буде для нас уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу.

У цей славний день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками. 

Cвята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.

У роки боротьби з фашизмом, люди показали приклади масового героїзму та відданості своїй Батьківщині. Це було на фронті, коли воїни безстрашно йшли у бій і, не замислюючись, жертвували життям. Це було в тилу, коли жінки та підлітки, не зважаючи на труднощі, забезпечували фронт всім необхідним, зберігали економічну стабільність держави в неймовірно важких умовах. Подвиг військових років залишається вічним прикладом для всіх майбутніх поколінь.

У цей урочистий день схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях - тих, чиє життя забрала війна, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей. 

Вічна їм ,світла пам’ять. Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг.

Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Великої Вітчизняної війни за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства. 

Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та звитяжної праці на благо рідної Вітчизни.  

 Дозвольте побажати вам, дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму якнайбільше радісних, щасливих днів. Нехай ніколи на нашій землі не буде більше воєн, лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!

З  повагою  сільський  голова, депутатський корпус, 

виконавчий комітет та апарат  сільської  ради.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних