A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

«Пізнаємо Європу разом»

Дата: 16.05.2021 14:55
Кількість переглядів: 611

Фото без описуКУ «Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради»

 Ободівським СБК-філією разом з Новоободівським СБК-філією та Новоободівським СК-філією було проведено захід – віртуальна подорож  «Пізнаємо Європу разом» до дня Європи в Україні. В цему заході прийняли участь учні 10 класів Ободівської та Новоободівської СЗ шкіл.

   День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

 25 березня 1957 року у Римі було створено Європейський Економічний Союз (ЄЕС), його утворили 6 країн: Франція, Німеччина, Італія, Бельгія, Нідерланди, Люксембург.

         День Європи — свято, що відзначається 5 травня Радою Європи та 9 травня Європейським Союзом, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 року.

         На День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, те, що найголовніше – наше спільне майбутнє!

         Серед пріоритетних напрямків діяльності Ради Європи можна виділити: права людини, засоби масової інформації, соціальні та економічні питання, освіта, культурна спадщина, спорт, молодь. Таким чином, Рада Європи займається зміцненням політичного, правового, соціального, культурного співробітництва та захистом загальнолюдських цінностей у Європі.

          770 млн. європейців, представлені в Раді Європи через національні уряди, парламенти своїх країн, органи місцевого та регіонального самоврядування, які мають представництва в Комітеті Міністрів Ради Європи, у Парламентській Асамблеї ради Європи і конгресі місцевої і регіональної влади Європи. Ці органи здійснюють консультації та розробляють рекомендації щодо життєво важливих питань для всіх країн – членів ради Європи.

         Конкретними досягненнями Ради Європи в галузі прав людини є більше 160 європейських конвенцій і договорів, що охоплюють різні сфери життя.

        Україна бажає стати повноправним мешканцем європейського дому та справедливо вважає, що має на це право. І своєю історією і географічним розташуванням і тим внеском, який наш народ зробив у континентальну справу впродовж багатьох віків свого існування та боротьби.

         Нам, українцям, необхідно пробудитися від історичного сну забуття, щоб відродити та продовжити гідний поступ наших пращурів у майбутнє із європейськими країнами, із такими нам близькими по духу цінностями!

        Невпинний рух історії продовжується та пам’ятаймо, історія рідко переймається долями простих громадян, та пишуть її саме вони!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних