A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Відбулось пленарне засідання 14 позачергової сесії сільської ради 8 скликання

Дата: 08.06.2021 19:10
Кількість переглядів: 473

     Відповідно до частин 4, 9 статті 46, пунктів 8, 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частина статті 17 Регламенту Ободівської сільської ради 8 скликання розпорядженням сільського голови від 04 червня 2021 року № 60 сьогодні 08 червня проведено пленарне засідання 14  позачергової сесії сільської ради 8 скликання в приміщенні Ободівського сільського будинку культури з дотриманням протиепідемічних заходів.

     У роботі сесії взяли участь члени виконавчого комітету, керівники відділів сільської ради та окремих установ. На розгляд було винесено 217 питань порядку денного.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Саме тому, сьогодні майже всі рішення були схваленні депутатами.

Так, на розгляд пленарного засідання винесено такі питання: про  внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ободівської сільської територіальної громади на 2021 рік, про внесення змін до рішення 3 сесії Ободівської сільської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 60-3/2020 «Про бюджет Ободівської сільської територіальної громади на 2021 рік»; про внесення змін до Регламенту Ободівської сільської ради 8 скликання; про внесення змін до Положення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Ободівської  сільської  ради Вінницької області; про затвердження конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду керівників комунальних закладів загальної середньої освіти Ободівської сільської ради; про звернення депутатів Ободівської сільської ради VIII скликання до Кабінету Міністрів України щодо належної організації та забезпечення виплат субсидій; про  вступ до Всеукраїнської  асоціації громад; про затвердження Угоди про співпрацю між Ободівською сільською радою та громадською організацією «Єврорегіон  «Дністер»; про затвердження Угоди про співпрацю між Ободівською сільською радою та громадською організацією «Вінницька територіальна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»»; про  внесення змін до структури  та штатної чисельності закладів дошкільної освіти Ободівської сільської ради; про внесення змін до структури та штатної чисельності закладів загальної середньої освіти Ободівської сільської ради; про відкриття відділення з виду спорту у комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа» Ободівської сільської ради; про припинення юридичної особи комунального закладу "Козинецький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів" Ободівської сільської ради та земельні питання.

     Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання 14 сесії восьмого скликання сільської ради депутатами ради прийнято значну кільсть рішень.

 

 

За інформацією відділу організаційної, кадрової роботи, 

юридичного забезпечення, інформаційної

діяльності та документообігу

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.