A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕДЕННЯ 15 ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ОБОДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.06.2021 14:49
Кількість переглядів: 318

29 червня  2021 року о 10.00 годині  в приміщенні Ободівського будинку культури,  відповідно до розпорядження сільського голови  від 23 червня 2021 року № 65 заплановано проведення 15 позачергової сесії Ободівської сільської ради.

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення 3 сесії Ободівської сільської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 60-3/2020 «Про  бюджет Ободівської сільської територіальної громади на 2021 рік».
  2. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Ободівської сільської територіальної громади на 2022 рік.
  3. Про затвердження договору про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Ободівської сільської територіальної громади.
  4. Про  внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ободівської сільської територіальної громади на 2021 рік.
  5. Про затвердження Положення про оренду комунального майна Ободівської територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.
  6. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади Ободівської сільської ради, що підлягають приватизації у 2021 році.
  7. Про приватизацію комунального майна Ободівської територіальної громади.
  8. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об'єктів малої приватизації.
  9. Про передачу майна  комунальній установі «Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради».
  10. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що є об’єктам комунальної власності Ободівської територіальної громади.
  11. Про закриття інклюзивної групи в  Комунальному закладі «Бережанський заклад дошкільної освіти «Сонечко»
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Бандус Любові Феодосіївні, в с. Нова Ободівка, вул. Вишнева, 40.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Бондара Івана Петровича, в межах с. Цибулівка, вул. Перемоги, 52.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Бухтій Марії Петрівні, в межах с. Ободівка, вул. Першотравнева, 135 та урочище «Кучугури».
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Гунька Віталій Анатолійович за межами  Ободівської сільської ради.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Демуцькому Анатолію Михайловичу в с. Ободівка, вул. Першотравнева, 34
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Дубоносу Михайлу Івановичу за межами  Ободівської сільської ради.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Зброцький Максим Анатолійович за межами  с. Нова Ободівка.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Коваль Наталії Володимирівні за межами  с. Цибулівка.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Манзюк Вікторії Дмитрівні за межами  с. Козинці
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Медвідь Сергія Володимировича, в межах с. Цибулівка, вул. Гагаріна, 38 та по вул. Миколи Мельника.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Мовчану Віталію Анатолійовичу, в с. Верхівка, вул. Миру.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Оголенко Катерині Фокіївні, в с. Ободівка, провул. Ватутіна, 3
  24. Про затвердження технічної документації та частковим  визнання таким, що втратило чинність рішення 43сесії 7 скликання від 21 жовтня 2020 року «Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі   (на місцевості)»
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Притиці Сергію Миколайовичу в межах  с. Нова Ободівка.
  26. Про затвердження проекту  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Попова Ганна Михайлівна, за межами Ободівської сільської ради.
  27. Про затвердження проекту  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Попову Ігорю Володимировичу, за межами Ободівської сільської ради.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Притиці Сергію Миколайовичу за межами  с. Нова Ободівка.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Сафроновій Тетяні Вікторівні за межами  с. Цибулівка.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Слободянюк Катерини Михайлівни в с. Ободівка, вул. Першотравнева, 23.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Смичок Лариса Іванівна за межами  Ободівської сільської ради.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Соломасі Валентині Вікторівні за межами  с. Цибулівка.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Токаревій Галині Григорівні за межами  с. Цибулівка.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Хамлової Ірини Олександрівни, в межах с. Цибулівка, вул. Вишнева, 16.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Худенко Вірі Василівні, в межах с. Цибулівка, вул. Коваля, 8.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Цибуляку Сергію Миколайовичу, в с. Ободівка, вул. Дружби, 19.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Черниченко Наталії Михайлівні в с. Ободівці, вул. Дружби, 38.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Чернію Петру Яковичу, в с. Цибулівка, вул. Миру, 11.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Чумакову Віталію Васильовичу за межами  с. Козинці
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Чумакову Василю Івановичу за межами  с. Козинці
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Шевчук Наталці Петрівні за межами  с. Цибулівка.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Шевчуку Сергію Івановичу за межами  с. Цибулівка.
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Юзько Ларисі Володимирівні за межами  с. Цибулівка.
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Юзько Ніні Миколаївні за межами  с. Цибулівка.
  45. Про створення громадського пасовища с. Нова Ободівка , вул. Суворова площею 10,0 га.
  46. Про створення громадського пасовища площею 35,0237 га с.Мала Стратіївка, кадастровий номер 0524183900:01:004:0436
  47. Про обмін земельними ділянками за межами с. Цибулівка з ділянки із кадастровим номером 0524186500:01:005:0230 на ділянки із кадастровими номерами 0524186500:01:005:0229 та 0524186500:01:005:0228
  48. Про продаж земельної ділянки площею 0,0486 га в с. Ободівка, по вулиці Соборна, 13 Б, Гайсинського району, Вінницької області Ковтуну Юрію Миколайовичу.
  49. Про вилучення із користування гр. Бондара Івана Івановича земельної ділянки за межами с. Цибулівка
  50. Про вилучення із користування гр. Бондара Максима Івановича земельної ділянки за межами с. Цибулівка
  51. Про вилучення із користування гр. Паремського Вадима В’ячеславовича земельної ділянки
  52. Про вилучення із користування гр. Поліщук Віталій Петрович земельної ділянки
  53. Про вилучення із користування гр. Поліщук Олени Миколаївни земельної ділянки
  54. Про внесення змін до рішення 50 сесії сесії 7 скликання від 13 лютого 2020р. №1080-50/2020 «Про надання  згоди Немировській Наталії Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 0,25 га, для ведення особистого селянського господарства» с. Ободівка
  55. Про внесення змін до рішення 11 позачергової сесії 8 скликання від 26 березня 2021р. № 434-11/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Паремському Вячеславу Леонідовичу» за межами с. Ободівка
  56. Про внесення змін до рішення 13 позачергової сесії 8 скликання від 24 травня 2021р. № 704-13/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Пильному Вадиму Віталійовичу» за межами с. Ободівка
  57. Про внесення змін до рішення 11 позачергової сесії 8 скликання від 26 березня 2021р. №438-11/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Поліщуку Андрію Петровичу» за межами с. Козинці.
  58. Про надання дозволу ТОВ « Агроподілля» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки с. Мала Стратіївка
  59. Про надання дозволу  на встановлення (відновлення) меж земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не витребуваних земельних часток (пай) для внесення інформації про земельні ділянки до бази ДЗК.
  60. Про надання дозволу на замовлення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок  комунальної власності Ободівської сільської ради  Гайсинського району Вінницької області
  61. Про надання  дозволу Алекберову Телману Амір-огли  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки с. Бережанка
  62. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Олійник Вірі Віталіївні
  63. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки Політанському Олександру Віталійовичу за межами с. Ободівка
  64. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Бурдейній Василині Кіндратівні
  65. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки Загон Ніні Іллічні с. Торканівка
  66. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Канюці Володимиру Дмитровичу с.Ободівка
  67. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Коняєвій Надії Василівні с. Торканівка
  68. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Ктітору Ігорю Олеговичу за межами с. Цибулівка
  69. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Кучеру Володимиру Вікторовичу за межами с. Ободівка
  70. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Мельник Оксані Іванівні с. Цибулівка
  71. Про надання дозволу гр. Мельник Оксані Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність с. Цибулівка
  72. Про надання  дозволу на виготовлення техічної документації  землеустрою щодо відведення земельної ділянки Морозовській Ользі Миколаївні с. Ободівка
  73. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Опенчуку Роману Володимировичу с. Торканівка
  74. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Петрук Вадиму Вікторовичу за межами с. Торканівка
  75. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Рябокінь Тетяні Василівні с. Торканівка
  76. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Сєрову Віталію Олександровичу за межами с. Цибулівка
  77. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Сидоруку Віктору Васильовичу за межами с. Ободівка
  78. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Фаріонік Віталію Станіславовичу за межами с. Торканівка
  79. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Циковській Лідії Петрівні с. Цибулівка
  80. Про надання дозволу гр. Черній Раїсі Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність с. Цибулівка
  81. Про надання дозволу гр. Юзько Марії Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власністьс. Цибулівка
  82. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Абрамченкову Сергію Костянтиновичу за межами с. Цибулівка
  83. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Абрамченковій Надії Петрівні за межами с. Цибулівка
  84. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Кияшко Олегу Андрійовичу за межами с. Цибулівка
  85. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Швець Марії Григорівні за межами с. Цибулівка
  86. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Швець Руслану Григоровичу за межами с. Цибулівка
  87. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Богаш Євгену Івановичу за межами с. Цибулівка
  88. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Герасимчук Юлії Олександрівні за межами с. Цибулівка
  89. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Давимоці Дмитру Сергійовичу за межами с. Цибулівка
  90. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Давимоці Олені Миколаївні за межами с. Цибулівка
  91. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  Пахолюк Сергію Миколайовичу за межами с. Цибулівка
  92. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Городенській Прасковії Володимирівні за межами с. Бережанка
  93. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Пелешенко Ганні Анатоліївні за межами с. Бережанка
  94. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Асауленко Катерині Володимирівні
  95. Про відмову у надані дозволу гр. Бідюку Володимиру Володимировичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  96. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Білобровко Вікторії Сергіївні
  97. Про відмову у надані дозволу гр. Білобровко Євгенії Сергіївні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  98. Про відмову у надані дозволу гр. Гавриленко Світлані Степанівні на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  99. Про відмову у надані дозволу гр. Гайдей Анні Михайлівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  100. Про відмову у надані дозволу гр. Генделеці Віктору Григоровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  101. Про відмову у надані дозволу гр. Гриньову Ігору Олександровичу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  102. Про відмову у надані дозволу гр. Грушці Андрію Володимировичу на розробку проекту землеустрою земельної ділянки у власність.
  103. Про відмову у надані дозволу гр. Грушці Людмилі Василівні  на розробку проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  104. Про відмову у надані дозволу гр. Грушці Тетяні Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  105. Про відмову у надані дозволу гр. Грушко Інні Олександрівні на розробку проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  106. Про відмову у надані дозволу гр. Грушко Оксані Сергіївні на розробку проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  107. Про відмову у надані дозволу гр. Дейлик Таїсі Віталіївні  на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  108. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дідик Оксані Олександрівні
  109. Про відмову у надані дозволу гр. Дуднику Андрію Леонідовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  110. Про відмову у надані дозволу гр. Дуднику Івану Леонідовичу  на розробку проекту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  111. Про відмову у надані дозволу гр. Задорожні Тетяні Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  112. Про відмову у надані дозволу гр. Задорожній Юлії Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  113. Про відмову у надані дозволу гр. Задорожньому Олександру Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  114. Про відмову у надані дозволу гр. Зарванській Людмилі Михайлівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  115. Про відмову у надані дозволу гр. Зарванському Максиму Вікторовичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  116. Про відмову у надані дозволу гр. Зіменку Олександру Андрійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  117. Про відмову у надані дозволу гр. Крупильницькій Майї Михайлівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  118. Про відмову у надані дозволу гр. Легун Наталії Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  119. Про відмову у надані дозволу гр. Лещенку Михайлу Вікторовичу на розробку проекту землеустрою відведення земельної ділянки у власність.
  120. Про відмову у надані дозволу гр. Літовчук Олесі Володимирівні розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  121. Про відмову у надані дозволу гр. Маркову Андрію Сергійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  122. Про відмову у надані дозволу гр. Маркову Денису Сергійовичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  123. Про відмову у надані дозволу гр. Марковій Валентині Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  124. Про відмову у надані дозволу гр. Медвідю Віталію Сергійовичу на розробку проекту  із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  125. Про відмову у надані дозволу гр. Медвідю Ярославу Сергійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  126. Про відмову у надані дозволу гр. Мельник Наталії Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  127. Про відмову у надані дозволу гр. Морозовській Людмилі Петрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  128. Про відмову у надані дозволу гр. Обертун Олені Григорівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  129. Про відмову у надані дозволу гр. Персіянову Олександру Руслановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  130. Про відмову у надані дозволу гр. Піхуру Богдану Сергійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  131. Про відмову у надані дозволу гр. Пузаєнко Олені Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  132. Про відмову у надані дозволу гр. Ралко Надії Степанівні  на розробку проекту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  133. Про відмову у надані дозволу гр. Сєровій Інні Олександрівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  134. Про відмову у надані дозволу гр. Сліпенчуку Владиславу Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  135. Про відмову у надані дозволу гр. Степаненко Наталці Омелянівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  136. Про відмову у надані дозволу гр. Тернавській Ользі Олександрівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  137. Про відмову у надані дозволу гр. Ткачук Тетяні Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  138. Про відмову у надані дозволу гр. Хрипливій Оксані Павлівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  139. Про відмову у надані дозволу гр. Цибуху Василю Васильовичу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  140. Про відмову у надані дозволу гр. Черниченку Михайлу Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  141. Про відмову у надані дозволу гр. Черниченку Миколі Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  142. Про відмову у надані дозволу гр. Чернію Денису Дмитровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  143. Про відмову у надані дозволу гр. Черній Ірині Дмитрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  144. Про відмову у надані дозволу гр. Чернію Олександру Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  145. Про відмову у надані дозволу гр. Шепетун Вікторії Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  146. Про відмову у надані дозволу гр. Шепетуну Івану Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  147. Про відмову у надані дозволу гр. Шепетун Людмилі Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  148. Про відмову у надані дозволу гр. Шепетун Світлані Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  149. Про відмову у надані дозволу гр. Ярмак Мар’яні Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  150. Про відмову у надані дозволу гр. Ярмаку Руслану Яковичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних