A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Виїзне навчання з питань публічних закупівель

Дата: 23.06.2021 15:48
Кількість переглядів: 346

   Згідно з 2 абзацом частини восьмої статті 11 нової редакції Закону України «Про публічні закупівлі» з 1 січня 2022 року для уповноваженої особи з метою підтвердження свого рівня володіння необхідними знаннями у сфері публічних закупівель буде обов'язковим проходження тестування на веб-порталі. Уповноважена особа, яка не пройшла тестування, не може виконувати свої функції. Тестування, власне, можна буде пройти, як тільки буде розроблена методика і саме тестування, але у будь-якому разі - до 01 січня 2022 року.


      Сьогодні в Ободівській територіальній громаді розпочато навчання на курсах «Публічні закупівлі в Україні» спеціалістів бюджетної сфери громади, які відповідальні за роботу з питань публічних закупівель. Навчання проходитимуть на базі КЗ ДЮФЗОВ «ПОДІЛЬСЬКА КАЗКА» протягом 23-24 червня 2021 року. Послуги з професійної підготовки спеціалістів буде надано представниками ТОВ «Інститут електронних закупівель». Зазначені курси допоможуть фахівцям: - розібратися в суті вимог у сфері публічних закупівель; - отримати практичний досвід; - отримати індивідуальні консультації. По закінченню курсу слухачі отримають сертифікат про проходження навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.