Пошук

ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕДЕННЯ 19 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ОБОДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.08.2021 17:42
Кількість переглядів: 523

Фото без опису 12 серпня  2021 року о 10.00 годині  в приміщенні Ободівського будинку культури,  відповідно до розпорядження сільського голови  від 29 липня 2021 року № 75 заплановано проведення 19 чергової сесії Ободівської сільської ради.

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

  1. Про внесення змін до договору оренди землі від 06 лютого 2012 р. Черевичний В.А.
  2. Про укладення договору оренди земельної ділянки із гр. Черевичним Олександром Вікторовичем
  3. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки площею 14,00 га кадастровий номер: 0524183900:01:003:0151,   від  07 червня 2010 року, (державна реєстрація № 052410004000394 від 21.12.2011 р.)  зі змінами згідно додаткової угоди  № 24 від 25 січня 2017 року між Держгеокадастром і Приватним Підприємством «Аргофірма «Росток»
  4. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки площею 12,00 га кадастровий номер: 0524183900:01:003:0440,   від  30 жовтня 2009 р. ( державна реєстрація іншого речового права 19.02.2014 р.) між Держгеокадастром і Приватним Підприємством «Аргофірма «Росток»
  5. Про внесення змін до договору оренди землі від 27 жовтня 2006 р. з гр. Іщенко Андрій Дмитрович
  6. Про внесення змін до договору оренди землі від 27 жовтня 2006 р. з гр. Іщенко Андрій Дмитрович 2
  7. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 052418390:01:004:0409
  8.     Про внесення змін до рішення №525-12/2021 від  22 квітня 2021 р. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Задорожному Івану Івановичу для іншого сільськогосподарського призначення із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення в межах с. Цибулівка, вулиця Надутого, 144/2»
  9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Бурдейній Аллі Олександрівні на території Ободівської сілської ради.
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Бурдейній Вікторії Олександрівні на території Ободівської сілської ради.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Гавриляк Оксані Володимирівні
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Гавриляку Олегу Миколайовичу
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Генделека Олені Сергіївні
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Гирбі Іванні Олександрівні на території Ободівської сільської ради.
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Гирбі Михайлу Олександровичу на території Ободівської сілської ради.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Горанському Віталію Анатолійовичу в с. Ободівка, провулок Кучера.
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Городенському Василю Стерановичу на території Ободівської сілської ради.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Гунька Людмилі Михайлівні в с. Ободівка, вул. Вишнева, 33.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Добровольській Людмилі Дмитрівні
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Дребницької Марії Олексіївни в с. Нова Ободівка, вул. Суворова, 225.
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Іванченко Людмилі Анатоліївні на території Ободівської сілської ради.
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Квашенко Олена Володимирівна на території Ободівської сільської ради.
  23. Про затвердження проекту щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Ключинському Сергію Станіславовичу в с. Ободівка, вул. Мічуріна, б/н.
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Коваль Юлії Василівні на території Ободівської сілської ради.
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Ковальчуку В’ячеславу Валерійовичу на території Ободівської сілської ради.
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Ковтун Олександр Михайлович на території Ободівської сілської ради.
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Латуша Віктору Івановичу в межах с. Ободівка.
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Малюті Максиму Васильовичу на території Ободівської сільської ради.
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Малюті Наталії Миколаївні на території Ободівської сільської ради.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Медведенко Віталію Анатолійовичу в с. Ободівка, вул. Гагаріна.
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Медведенко Віталію Віталійовичу на території Ободівської сілської ради.
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Мельник Наталії Миколаївні в межах с. Бережанка, вул. Шкільна, 54 та вул. Молодіжна.
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Мудрик Тетяні Миколаївні
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Надутій Ользі Вікторівні
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Надутому Віталію Володимировичу на території Ободівської сільської ради.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Надутому Володимиру Семеновичу
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Овчарик Іван Олексійович на території Ободівської сілської ради.
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Плаксивій Валентині Сергіївні на території Ободівської сільської ради.
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Плаксивому Євгенію Сергійовичу на території Ободівської сільської ради.
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Плаксивій Ганні Вікторівні на території Ободівської сільської ради.
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Подолян Вадим Анатолійович на території Ободівської сілської ради.
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Подолян Ганна Миколаївна на території Ободівської сілської ради.
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Репенко Євгеній Михайлович на території Ободівської сілської ради.
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Репенко Олені Василівні на території Ободівської сілської ради.
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Свириді Василю Висильовичу
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Таран Тетяні Григорівні
  47. Про затвердження проекту щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Тронько Василю Івановичу в с. Цибулівка, вул. Миколи Мельника, 58а.
  48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Худенко Ользі Олександрівні на території Ободівської сільської ради.
  49. Про вилучення із користування гр. Василишина Сергія Миколайовича земельної ділянки
  50. Про вилучення із користування гр. Крищак Марії Миколаївни земельної ділянки
  51. Про розгляд заяви гр. Куриленко Олени Сергіївни
  52. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Бевзюку Віктору Івановичу
  53. Про надання дозволу гр. Білаш Анатолію Максимовичу  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  54. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Білаш Анатолію Максимовичу
  55. Про надання дозволу гр. Бурдейній Ганні Степанівні  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  56. Про надання дозволу гр. Василишині Галині Іванівні  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  57. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гончар Миколі Івановичу
  58. Про надання дозволу гр. Горбуненко Максим Олегович на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  59. Про надання дозволу гр. Грабовику Михайлу Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність
  60. Про надання дозволу гр. Грома Ользі Юріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність
  61. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Грома Ользі Юріївні
  62. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Димуцької Любові Олександрівні
  63. Про надання дозволу гр. Катренко Галині Петрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність
  64. Про надання дозволу гр. Книш Тетяні Степенівні, Книш Володимиру Григоровичу, Юзько Ларисі Володимирівні, Коваль Наталії Володимирівні  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  65. Про надання дозволу гр. Красіловському Миколі Сергійовичу та Красіловській Надії Андріївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у спільну часткову власність.
  66. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Красіловській Надії Андріївні
  67. Про надання дозволу гр. Крищаку Юрію Михайловичу  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність
  68. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Крищак Юрій Михайлович
  69. Про надання дозволу гр. Кузьмінецькій Надії Володимирівні  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  70. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кузьмінецькій Надії Володимирівні
  71. Про надання дозволу гр Марущак Людмилі Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність
  72. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Марущак Людмилі Федорівні
  73. Про надання дозволу гр. Медведенко Надії Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність
  74. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Медведенко Надії Дмитрівні
  75. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Нагорному Олександру Івановичу
  76. Про надання дозволу гр. Плахотнюку Анатолію Петровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  77. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Плахотнюку Анатолію Петровичу
  78. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Подоляну Миколі Васильовичу
  79. Про надання дозволу гр. Рурі Сергію Володимировичу  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  80. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Рурі Сергію Володимировичу
  81. Про надання дозволу гр. Сидоруку Сергію Івановичу  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  82. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сидоруку Сергію Івановичу 
  83. Про надання дозволу гр. Стельмак Валентині Михайлівні  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  84. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стельмак Валентині Михайлівні 
  85. Про надання у власність земельної ділянки гр. Харко Ірині Вікторівні в с. Ободівка, вул. Шевченка, 36
  86. Про надання дозволу гр. Черевичній Анастасії Сергіївні, Черевичному Олексію Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у спільну часткову власність.
  87. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Черевичній Анастасії Сергіївні
  88. Про надання дозволу гр. Черноног Олексій Леонідович  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.
  89. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Куриленко Олені Сергіївні
  90. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Охоті Ганні Григорівні
  91. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Охоті Руслану Петровичу
  92. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Піхоцькому Руслану Олександровичу
  93. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Соболєвському Василю Петровичу
  94. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Циковському Олександру Михайловичу
  95. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Черній Олександру Григоровичу
  96. Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  Черній Руслані Федорівні
  97. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 855-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Гудзь Катерині Миколаївні»
  98. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 856-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Гудзю Михайлу Олександровичу»
  99. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 857-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Гудзь Мілані Олександрівні»
  100.  Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 858-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Гудзь Наталії Петрівні»
  101. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 859-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Гудзю Олександру Сергійовичу»
  102. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 864-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Федорову Валерію Володимировичу»
  103. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 865-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Федорові Наталі Георгіївні»
  104. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 866-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Шиндеру Андрію Васильовичу»
  105. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 868-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Шиндеру Василю Дмитровичу»
  106. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 867-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Шиндеру Володимиру Андрійовичу»
  107. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 870-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Шиндер Дарині Андріївні»
  108. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 869-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Шиндеру Дмитру Андрійовичу»
  109. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 871-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Шиндеру Михайлу Андрійовичу»
  110. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 872-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Шиндер Олені Валеріївні»
  111. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р.       № 873-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Шиндер Світлані Петрівні»
  112. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 874-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пенькову Віктору Вікторовичу»
  113. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 875-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пенькову Віктору Єгоровичу»
  114. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 876-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пенькову Олександру Вікторовичу»
  115. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 877-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пенькову Павлу Вікторовичу»
  116. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 878-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пеньковій Тетяні Василівні»
  117. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 880-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Разуваєву Олексію Івановичу»
  118. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 881-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Разуваєвій Яні Олексіївні»
  119. Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 879-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Разуваєвій Анні Валеріївні»

              РІЗНЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних