A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Герої не вмирають, вони поряд з нами…

Дата: 24.08.2021 11:46
Кількість переглядів: 460

23 серпня, в День державного прапора України та напередодні Дня незалежності України в Ободівській територіальній громаді було відкрито пам’ятний знак воїнам, загиблим за незалежність та територіальну цілісність України та Небесної Сотні.

В церемонії відкриття брали участь сільський голова Костянтин Ременюк, учасники Революції Гідності, воїни АТО/ООС, сім’ї загиблих героїв, волонтери, депутати сільської ради, виконавчий комітет сільської ради, підприємці, учні, громадськість та гості громади.  

Зі словами співчуття родинам загиблих та побажанням Україні миру та світлого, заможного майбутнього звертались до присутніх сільський голова Костянтин Ременюк, тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Тростянецького об’єднаного районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки, підполковник Сергій Стоколос, учасник антитерористичної операції на Сході України Ігор Попов.

«Не випадково, це відкриття приурочене до одного з найбільших та значущих державних свят - Дня незалежності України, - сказав присутнім сільський голова Костянтин Ременюк. - Адже саме за незалежність нашої Батьківщини, захист її державного суверенітету та територіальної цілісності боролись і борються мужні воїни, захисники нашої України. Ми пам’ятаємо усіх героїв! І саме герої нинішнього покоління стануть найкращим прикладом для наступних поколінь українських воїнів. Я хочу висловити щире співчуття і підтримку рідним наших полеглих офіцерів. Пам’ять про них завжди буде жити у наших серцях. Їхні подвиги будуть надихати прийдешні покоління на самовідданий захист рідної землі», — зазначив він.

Крім того прозвучали слова подяки меценатам, які підтримали ініціативу сільської ради та допомогли встановити пам’ятний знак.

Почесне право відкрити меморіал було надано батькам загиблого учасника АТО Миколи Мельника із села Цибулівка.

Після відкриття учасники заходу та рідні загиблих поклали до нього квіти та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

За значний особистий внесок у розбудову України та за особисту мужність і відвагу Сергій Стоколос  нагородив нагрудними знаками учасників бойових дій, які є жителями Ободівської територіальної громади.

Крім того Почесною грамотою Гайсинської райдержадміністрації та райради з грошовою винагородою нагороджено Бесараба Володимира Івановича, учасника АТО пройшов Дебальцевський котел, був поранений, жителя с. Бережанка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.