A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

ЗАПЛАНОВАНО ПРОВЕДЕННЯ 22 ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ОБОДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 02.09.2021 18:06
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

16 вересня  2021 року о 10.00 годині  в приміщенні Ободівського будинку культури,  відповідно до розпорядження сільського голови  від 30 серпня 2021 року № 84 заплановано проведення 22 чергової сесії Ободівської сільської ради.

 На засіданні  пропонується розглянути наступні питання:

Про звіт Ободівського сільського голови про діяльність виконавчих органів Ободівської сільської ради.

Про внесення змін до рішення 3 сесії Ободівської сільської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 60-3/2020«Про  бюджет Ободівської сільської територіальної громади на 2021 рік».

Про затвердження Перспективного плану оптимізації мережі закладів загальної  середньої  освіти Ободівської  сільської територіальної громади  Вінницької області на 2021-2025 роки. 

Про внесення змін до Програми організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Ободівської сільської ради  на 2021-2023 роки.

Про внесення змін до рішення 3 позачергової сесії 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 67-3/2020 «Про Програму проведення культурно-масових заходів на території Ободівської сільської територіальної  громади на 2021-2023 роки».

Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту  на 2021-2023 роки в  Ободівській територіальній  громаді. 

Про  внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій  населення  Ободівської сільської територіальної  громади на 2021-2023 роки.

Про внесення змін до  Програми «Збереження здоров’я жителів Ободівської сільської територіальної громади на 2021 – 2023 роки».

Про внесення змін до Програми  розвитку  житлово – комунального господарства та благоустрою  населених  пунктів  Ободівської територіальної  громади  на 2021 – 2023 р.р. 

Про внесення змін до Програми здійснення заходів землеустрою на території  Ободівської сільської територіальної громади на 2021 –2023 роки.

 Про внесення змін до   Програми охорони навколишнього природного середовища таекологічної безпеки на території Ободівської сільської територіальної громади  на 2021-2023 роки.

 Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Ободівської сільської ради».

Про Програму розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи Тростянецької селищної ради «Тростянецький трудовий архів» на 2022 - 2024 роки.

Про  Програму «Безпеки дорожнього руху» на 2022 -2024 роки.

Про внесення змін до  Програми розвитку автомобільних доріг загального користування  місцевого значення, комунальних доріг Ободівської сільської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Про передачу майна комунальній установі «Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради».

Про надання  в оренду гідротехнічної споруди ФОП Калиті Віталію Іванович

Про надання дозволу на заліснення ДП «Бершадське лісове господарство»

Про розгляд Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки яка перебуває в оренді Товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма « Ободівська» цільове призначення якої змінюється із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код 01.01) у землі для іншого сільськогосподарського призначення (код 01.13) на території с. Ободівка вулиця Дружби, 43, Ободівської сільської ради Гайсинського району Вінницької області.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, для продажу права оренди на земельних торгах за межами с. Козинці на території Ободівської сільської ради Гайсинського району Вінницької області площею 4,1085 га.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, для продажу права оренди на земельних торгах за межами с. Козинці на території Ободівської сільської ради Гайсинського району Вінницької області площею 2,2726 га.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Аветян Світлані Василівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Березюк Лідії Олексіївні в с. Нова Ободівка, вул. Мічуріна, б/н та вул. Центральна

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Бурденюк Надії Павлівни на території Ободівської сільської ради

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Гаврилюк Оксани Олексіївни на території Ободівської сільської ради

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Гимбель Галині Михайлівні

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Гладибороді Марії Олиянівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянці Горбатюк Марії Іванівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Гріші Олександру Івановичу на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Гудзь Тетяні Іванівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Дребницькій Марії Олексіївні на території Ободівської сільської ради

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дубенко Валентині Михайлівні на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Дубенко Володимиру Олександровичу на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Дунаєнко Вікторії Василівні на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Загурському Віталію Валерійовичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Книш Юлії Віталіївні

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Ковтун Марині Миколаївні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Ковтун Ніна Вікторівна на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Кондратенку Петру Івановичу в с. Мала Стратіївка, вул. Центральна, 307

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянину Косареву Олегу Вікторовичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Кравець Руслану Миколайовичу на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Куриленко Руслан Вікторович в с. Ободівка, вул. Подільська, 20.

Про затвердження технічної документації із землеустроющодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Кучеру Олександру Дмитровичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд громадянину Лютому Володимиру Петровичу

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Медведенку Михайлу Степановичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Морозовській Наталії Миколаївні на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Нечаю Віталію Миколайовичу на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Нечай Юлії Григорівні на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Обертуну Олександру Івановичу в с. Цибулівка, вул. Козацька, 24.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Репенко Дмитру Петровичу на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Репенко Лесі Василівні на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Сарапину Олександру Миколайовичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Скапровській Наталії Олексіївні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Скапровській Тамарі Іванівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Скапровському Ярославу Сергійовичу

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Соколовій Яніні Олександрівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Стороженку Віталію Олександровичу на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Стороженку Олександру Дмитровичу на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  гр. Татаровій Віті Василівні на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Федосеєнковій Ользі Олександрівні

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Гирбі Іванні Олександрівні на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Гирбі Михайлу Олександровичу на території Ободівської сілської ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Коваль Юлії Василівні на території Ободівської сілської ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Малюті Максиму Васильовичу на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Малюті Наталії Миколаївні на території Ободівської сільської ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр. Худенко Ользі Олександрівні на території Ободівської сільської ради

Про надання дозволу гр. Велічко Ользі Миколаївні та Ільніцкому Олександру Анатолійовичу  на розробку технічної документації  із землеустрою на спільну часткову власність земельної ділянки.

Про надання дозволу гр. Гамулці Володимиру Захаровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гамулці Володимиру Захаровичу

Про надання дозволу гр. Гнатюк Олександру Васильовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гнатюк Олександру Васильовичу

      Про надання дозволу гр. Грабовику Івану Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Грабовику Івану Івановичу

Про надання дозволу гр. Гріші Галині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність

Про надання дозволу гр. Драбаничу Олексію Васильовичу, Драбанич Світлані Володимирівні та Драбаничу Василю Івановичу  на розробку технічної документації  із землеустрою на спільну часткову власність земельної ділянки

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Драбанич Василю Івановичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Капустинському Вячеславу Володимировичу

Про надання дозволу гр. Кушніру Сергію Олександровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кушнір-Гончар Світлані Михайлівні

Про надання дозволу гр. Кушнір-Гончар Світлані Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання дозволу гр. Малюті Наталії Парфентіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Оголенку Віталію Васильовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Оголенку Віталію Васильовичу

Про надання дозволу гр. Савченко Михайлу Івановичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Савченко Михайлу Івановичу

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки у власність Сліденку Володимиру Семеновичу

Про надання дозволу гр. Стасько Марії Іванівні та Нечай Ганні Миколаївні  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у спільну часткову власність.

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стасько Марії Іванівні

Про надання дозволу гр. Юхніч Валентині Макарівні  на розробку технічної документації  із землеустрою земельної ділянки у власність.

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки у власність Яценку Василю Прокоповичу

Про розгляд заяви Обертуна Олександра Івановича.

Про вилучення із користування гр. Гільдюк Ганни Михайлівни земельної ділянки

Про вилучення із користування гр. Гордузенко Марії Климівни земельної ділянки

Про розгляд заяви гр. Дев’ятка Петра Васильовича

Про вилучення із користування гр. Кіріяченко Катерини Іванівни земельної ділянки

Про вилучення із користування гр. Коваля Михайла Степановича земельної ділянки

Про вилучення із користування гр. Мороз Тетяни Вікторівни земельної ділянки

Про розгляд заяви гр. Семчук Інни Василівни

Про розгляд заяви гр. Шестакової Олени Іванівни

Про внесення змін до рішення 12 позачергової сесії 8 скликання від 22 квітня 2021р. № 579-12/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Белянському Роману Валерійовичу»

Про внесення змін до рішення 16 позачергової сесії 8 скликання від 15 липня 2021р. № 1098-16/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Гільдюк Ірині Дмитрівні»

Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 784-15/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Дейлик Антоніні Анатоліївні»

Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 787-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Дісяк Інні Олексіївні»

Про внесення змін до рішення 12 позачергової сесії 8 скликання від 22 квітня 2021р. № 515-11/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Дісяк Яні Василівні»

Про внесення змін до рішення 6 чергової сесії 8 скликання від 16 лютого 2021р. № 236-6/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Загурському Валерію Анатолійовичу»

Про внесення змін до рішення 12 позачергової сесії 8 скликання від 22 квітня 2021р. № 530-12/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Кіріяченку Олегу Володимировичу»

Про внесення змін до рішення 15 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 861-15/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Кісілю Дмитру Васильовичу»

Про внесення змін до рішення 15 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 860-15/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Кісілю Сергію Васильовичу»

Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 796-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Козорізу Анатолію Микитовичу»

Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 798-14/2021 «Про надання дозволу гр. Красіловському Богдану Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність»

      Про внесення змін до рішення 37 сесії 7 скликання від 26 червня 2020р. «Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Лютому Володимиру Петровичу»

Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 806-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Мельниковій Любові Іванівні»

Про внесення змін до рішення 15 позачергової сесії 8 скликання від 29 червня 2021р. № 954 «Про надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо земельної ділянки у власність Петруку Вадиму Вікторовичу»

Про внесення змін до рішення 14 позачергової сесії 8 скликання від 15 червня 2021р. № 822-14/2021 «Про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Семчуку Василю Юрійовичу»

Про надані дозволу гр. Бєлодєдові Любові Василівні  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Бідюк Ганні Трохимівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гончар Людмилі Іванівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гордузенко Сергію Вікторовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гудз Богдану Сергійовичу

Про надання  дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дев’ятко Анастасії Володимирівні

Про надання  дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дев’ятко Віті Василівні

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Девятку Віталію Петровичу

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дем’яненко Варварі Василівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Дерешу Ігорю Євгеновичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дубонос Олені Іванівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Загон Володимиру Васильовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Каук Тамарі Іванівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кісілю Артему Миколайовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Коваль Наталії Володимирівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Колісник Галині Леонідівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Колісник Єфросинії Іванівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Латуші Ользі Вікторівні

Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у власність Панасюку  Василю Анатолійовичу

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення  земельної ділянки у власність Пеліхові Ніні Василівні

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення  земельної ділянки у власність Свиридюку Василю Івановичу 

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення  земельної ділянки у власність Сенчук Оксані Олексіївні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Скобалу Олександру Сергійовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сліденко Галині Василівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сліденко Марії Василівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сокиринському Василю Володимировичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ставратію Юрію Сергійовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Степаненко Степанії Тодорівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Степаненко Тетяні Анатоліївні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стороженко Василю Васильовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Сураті Єфросинії Дмитрівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Трембі Марії Онуфріївні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Хорват Дмитру Станіславовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Хорват Наталці Михайлівні

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Черній Аліні Володимирівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Черній Олександру Анатолійовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Черноног Валентині Федорівні

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки в оренду Швець Любові Миколаївні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Яценко Віри Степанівни

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Барвінок Олесі Володимирівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Габовику Андрію Володимировичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Габовику Олександру Андрійовичу

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кукурудзі Віталіні Василівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Редько Анжелі Юріївні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Редько Галині Іванівні

Про надання  дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Редько Миколі Сергійовичу

Про відмову у наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бондару Сергію Леонідовичу

РІЗНЕ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних