A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 23.09.2021 16:15
Кількість переглядів: 435

Фото без опису22 вересня відбулося  засідання  комісії  з  питань техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій  сільської ради. На порядок денний було винесено питання  щодо  продовження на території Ободівської територіальної громади Гайсинського району  обмежувальних протиепідемічних заходів та забезпечення контролю за їх дотриманням, стану справ з надзвичайними ситуаціями техногенного та природного характеру та їх наслідків на території громади.

Піган В.Л. надала інформацію щодо ситуації із  інфекцію СOVID-19 на території громади. З початком осіннього періоду погіршилась ситуація із захворюваністю як по всій країні, так і по Ободівській громаді. Кількість хворих щоденно збільшується. Так у Вінницькій області за першу половину вересня кількість хворих склала 1230 випадків (а це на 30% більше за аналогічний період 2020 року).Станом на 22 вересня лабораторно підтверджено інфікування 13 жителів територіальної громади. За 5 днів приріст хворих склав + 7 осіб. Серед захворілих немає жодного школяра, але є 2 вчителя.

 Враховуючи рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС, на підставі віднесення всієї території України до «Жовтого» рівня епідемічної небезпеки, на виконання постанови КМУ від 9.12.2020 року №1236 та внесеними до неї змінами від 22.09.2021 року. 1.Ободівській сільській раді та її виконавчим органам, керівникам закладів комунальної власності вжити заходів щодо:

- забезпечення дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів, затверджених для відповідного рівня епідемічної небезпеки;

 - залучення найширших верств населення громади, працівників бюджетних закладів до процесу вакцинації.

Заборонити з 23 вересня 2021 року на території Ободівської територіальної громади:

- проведення всіх масових розважальних,  спортивних за участю більше 1 особи  на 4 кв. м площі;

- приймання відвідувачів у  закладах культури та приймання відвідувачів іншими суб’єктами діяльності у сфері культури з наповненістю залів понад 50 відсотків;

- діяльності культових споруд та приміщень, облаштованих для молитовних потреб, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 кв. метрів споруди чи приміщення;

- відвідування закладів шкільної освіти здобувачами освіти 5-11 класів у разі відсутності у більш, як 20 відсотків персоналу закладу освіти документа, що підтверджує отримання курсу вакцинації;

- розміщення відвідувачів у закладах громадського харчування на відстанні меншій, ніж 1,5 метри за сусідніми столиками та більш як чотири особи за одним столиком.

Також вирішено довести до відома керівників комунальних закладів, населення про недопущення нехтування правилами пожежної безпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних