Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Вітання сільського голови Костянтина Ременюка з Днем працівників освіти

Дата: 03.10.2021 00:01
Кількість переглядів: 472

Фото без описуШановні наші освітяни !

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. згідно з указом президента України від 11 вересня 1994 року.  У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов’ю згадує своїх Педагогів, Вчителів, Вихователів, що проводили і проводять по шляху здобуття нових знань.

Незважаючи на всі складнощі сьогодення, система освіти зберігає свій творчий потенціал, вона оновлюється, збагачується новими ідеями, утверджує демократичні засади. А ви, шановні вчителі, формуєте міцний фундамент для виховання у молодого покоління цінності патріотизму як належності до країни, українського народу, гордості за державу, відповідальності за її долю.

І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.

Спасибі Вам за щоденну турботу про молоде покоління, за терпіння і вірність обраному шляху. Схиляю голову перед мудрістю українського освітянина – учителя, вченого, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашої держави.

Любіть наших дітей, навчайте правді і свободі, допомагайте повірити в їхні сили і можливості. Прославляйте й надалі українську школу, педагогічну науку, зміцнюйте та розвивайте її традиції.

Окремі слова вдячності ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала справою життя, якій було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла.

Бажаю кожному працівнику освіти Ободівської територіальної громади нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай наші діти, яких Ви навчаєте, будуть спроможними на великі перемоги, нехай Ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай Ваші задуми та проекти супроводжують успіх та приносять вам визнання. Нехай уся ваша праця проходить легко, натхненно, а її плоди робитимуть світ кращим з кожним днем. Міцного вам здоров’я, підтримки, радості та благополуччя.

Низький уклін і всенародна шана!

З повагою, голова Ободівської сільської територіальної громади

Костянтин РЕМЕНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних