A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

В Ободівській територіальній громаді відбулися заходи до Дня захисників та захисниць України та Дня Українського козацтва

Дата: 13.10.2021 17:00
Кількість переглядів: 462

Фото без опису14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. День захисника України – свято, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії. Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в перемогу надихатимуть нас і надалі, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

Так, 13 жовтня  біля пам’ятника загиблим воїнам АТО/ООС та пам’ятника «Скорботної матері» відбувся мітинг з нагоди Дня захисників та захисниць України та  Дня українського козацтва, які розпочалися з панахиди за загиблими у всі часи захисниками України. В заході взяли участь сільський голова Костянтин Ременюк,  мати загиблого учасника АТО Миколи Мельника, учасники АТО, працівники сільської ради, виконавчих органів, підприємств, установ, представники волонтерського руху, молодь та громадськість територіальної громади.

Почесне право підняти Державний Прапор України біля пам’ятника загиблим воїнам АТО/ООС та Небесної Сотні було надано Чишевичу Володимиру Васильовичу, ветерану бойових дій АТО/ООС та Фігураку Віталію Михайловичу, ветерану бойових дій АТО/ООС.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся сільський голова Костянтин Ременюк, який зазначив, що лише зустрівшись з війною ми по справжньому зрозуміли хто такий захисник України та побажав, аби Пресвята Богородиця оберігала всіх нас, Україну, наших захисників. Зичу всім міцного здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотизму, земних гараздів, миру, злагоди і козацької вдачі.

А також звернувся учасник антитерористичної операції Віталій Фігурак подякував всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та побажав всім міцного здоров'я, злагоди, миру та Божого благословення. Також побажав добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять військовослужбовців, земляків, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

За особисту мужність і героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Почесною грамотою нагороджено Бідюка  Валентина  Афанасійовича, ветерана бойових дій АТО/ООС,  житель с. Цибулівка; Іванченка  Володимира  Дмитровича – ветерана  бойових  дій АТО/ООС, жителя с. Ободівка; Чишевича Володимира Васильовича, ветерана бойових дій АТО/ООС, жителя с. Торканівка; Дерещука Сергія Сергійовича, ветерана бойових дій АТО/ООС,  жителя с. Верхівка, Василишина Сергія Миколайовича, ветерана бойових дій АТО/ООС, жителя с. Нова Ободівка.

Закінчились заходи  до Дня захисників та захисниць України та Дня Українського козацтва покладанням квітів і лампадок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних