A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Привітання сільського голови Ременюка К.В. з Міжнародним днем волонтерів

Дата: 05.12.2021 06:50
Кількість переглядів: 332

Шановні волонтери та небайдужі люди Ободівської сільської територіальної громади! Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем волонтерів.

Багато років діяльність українських волонтерів є прикладом для кожного. Ваша безкорислива та дуже важлива праця надихає все суспільство. Саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

Дуже приємно, що жителі Ободівської територіальної громади не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, працівники та пенсіонери, підприємці, керівники сільськогосподарських підпрємст. Певен - кожен мешканець Ободівської територіальної громади вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям.

Ви благородні, милосердні та небайдужі до чужої біди. На вас чекають, вам дякують, вас поважають та мають за приклад. Ви стали янголами-охоронцями для захисників України, поранених та переселенців. Ви простягаєте руку допомоги, наповнюєте надією зневірені серця. Завдяки вашій копіткій праці світ стає кращим.

Висловлюю слова вдячності від імені Ободівської сільської ради її виконавчих органів, депутатського корпусу, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти. Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя.

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

Сільський голова                                                                                                               Костянтин РЕМЕНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.