A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Відбулась позачергова сесія сільської ради

Дата: 08.12.2021 22:21
Кількість переглядів: 457

Відповідно до розпорядження сільського голови від 01 грудня 2021 року № 120, в приміщенні Ободівської сільської ради 08 грудня 2021 року з дотриманням протиепідемічних заходів, відбулась  28 позачергова сесія Ободівської сільської ради.

Більше 80 питань розглянули сьогодні депутати сільської ради на пленарному засіданні сесії сільської ради

В роботі пленарного засідання взяли участь 18 депутатів сільської ради та керівники виконавчих органів, працівники апарату сільської ради, представники ЗМІ.

На порядок денний сесійного засідання сільський голова Костянтин Ременюк запропонував депутатам винести вісімдесят два питання, які були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії сільської ради.

Традиційно це питання бюджету, освіти, культури, соціального захисту населення, земельні питання та інші.

Велика увага сільською радою приділяється питанню внесення змін до бюджету з метою успішного завершення року, підготовки та затвердження на сесіях галузевих програм по різних напрямах діяльності. Зазначені програми дають змогу забезпечити належне фінансування або надати фінансову підтримку бюджетним установам під виконання заходів. Під час 28 сесії сільської ради 8 скликання депутати також внесли зміни до бюджету та важливих для життєдіяльності громади програм, а саме: про  Комплексну програму розвитку освіти Ободівської територіальної громади  на  2022-2024 роки; про внесення змін до Програми організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти на 2021-2024 роки.

Крім того, депутатський корпус вніс зміни да Статуту комунального підприємства «Ободівка Комун Сервіс», до структури та штатної чисельності Публічної бібліотеки Ободівської сільської територіальної громади, до структури та штатної чисельності КЗ «Торканівський заклад дошкільної освіти», розпочали реорганізацію  Ободівського  сільського будинку культури – філії, вирішили взяти участь у конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» та схвалили два  проєкти: - «Про свою безпеку дбаємо – правила дорожнього руху вивчаємо»; - «Система відеоспостереження за об’єктами  інфраструктури населених пунктів Ободівської територіальної громади».

Депутати, також надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі її у власність та ряд інших земельних питань.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення.

Наприкінці засідання сільський голова Ременюк Костянтин Васильович щиро подякував депутатам сільської ради за плідну спільну роботу, підтримку, розуміння, конструктивні поради.

Нагадуємо відвідувачам сайту, що згідно до чинного законодавства з повною інформацією про ухвалені рішення на сесійному засіданні сільської ради ви можете ознайомитись в розділі «Офіційні документи» рубриці «Рішення сесій».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.