Пошук

Відбулась 29 позачергова сесія сільської ради

Дата: 15.12.2021 23:03
Кількість переглядів: 532

Фото без описуВідповідно до розпорядження Ободівського сільського голови від 10 грудня 2021 року № 126 в  приміщенні Ободівської сільської ради з дотриманням протиепідемічних заходів 15 грудня 2021 року відбулась 29 позачергова сесія сільської ради, яку провів сільський голова Костянтин Ременюк.

У роботі сесії  взяли участь голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук, лісник Ободівського лісництва Сергія Білаша, старости, керівники фінансового управління сільської ради Наталія Заставнюк та відділу земельних ресурсів, житлово-комунального господарства, комунальної власності, архітектури, будівництва та благоустрою сільської  ради Тетяна Гукал.

Перед початком роботи сесії Віталій Володимирович Савчук, голова Гайсинської районної ради привітав всіх депутатів сільської ради та посадових осіб місцевого самоврядування з пройдешнім Днем місцевого самоврядування та за дорученням голови обласної Ради В’ячеслава Соколового вручив Почесні грамоти обласної Ради та облдержадміністрації, за багаторічну плідну працю у справі розбудови і утвердження місцевого самоврядування, сумлінне виконання службових та депутатських обов’язків, активну життєву позицію: депутату сільської ради - Пироговському Віктору Петровичу та державному реєстратору відділу організаційної, кадрової роботи, юридичного забезпечення, інформаційної діяльності та документообігу сільської ради - Медвідь Ірині Олександрівні.

На сесії було заслухано інформацію лісника Ободівського лісництва Сергія Білаша, який повідомив, що державне підприємство «Бершадський лісгосп» реорганізовується шляхом злиття до державного підприємства «Гайсинський лісгосп». Крім того, поінформував, що в 2022 році  у лісах, які знаходяться в межах Ободівської сільської ради ДП «Гайсинський лісгосп» буде проводити наступні лісогосподарські роботи: будівництво лісової дороги 1 км.; розвідування штучних гніздівок; створення мінералізованих смуг 13,0 км.; проведення догляду за мінералізованими смугами 85 км.; проведення розселення мурашників; проведення підгодівлі диких тварин та обслуговування біотехнічних споруд в кількості годівниць 5 шт., підгодівельних майданчиків 4 шт., солонців 8 шт.; створення лісових культур на площі 8,4 га.; догляди механізованим способом в держлісфонді (в переведені на однократний) на площі 125,9 га.; догляди ручним способом в держлісфонді (в переведені на однократний) на площі 123,8 га., в захисних насадженнях 2,9 га.

По питанню «Про внесення змін до рішення 3 сесії Ободівської сільської ради 8   скликання  від 24.12.2021 р. № 60-3/2020  «Про бюджет Ободівської територіальної громади на 2021 рік»», інформувала начальник фінансового управління  сільської ради Наталія Заставнюк, яка зазначила, що за рахунок дотації з обласного бюджету збільшено видатки на суму 23 100 грн., для оплати електроенергії

Збільшено видатки бюджету розвитку (спеціального фонду) бюджету Ободівської сільської територіальної громади видатків  на суму 350 000 грн. для реалізації проєкту «Безпечна громада» переможця обласного конкурсу «Комфортні громади» за рахунок субвенції з обласного бюджету.

За рахунок дотації з обласного бюджету збільшено видатки на суму  75 000 грн., для оплати електроенергії по закладах дошкільної освіти громади; на оплату електроенергії по КЗ «Новоободівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів», КЗ «Ободівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» та по КЗ «Цибулівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів».

Крім того, на пленарному засідання було прийнято ряд важливих рішень із земельних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних