A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Ободівська СТГ отримала ноутбуки в рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю»

Дата: 30.12.2021 17:58
Кількість переглядів: 568

Фото без опису30 грудня у приміщенні ОДА представники територіальних громад області отримали другу партію ноутбуків, придбаних за кошти цільової субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

У рамках заходів, спрямованих на протидію COVID-19 та боротьбу з його наслідками під час навчального процесу у закладах середньої освіти, в Україні запроваджено проєкт «Ноутбук кожному вчителю».

За дорученням Голови обласної державної адміністрації сертифікати та ноутбуки передала Перший заступник Голови ОДА Наталя Заболотна.

Звертаючись до присутніх з вітальним словом, вона зазначила: «Цьогоріч Вінницька область з державного бюджету отримала 39,2 млн грн. на реалізацію державної програми «Ноутбуки кожному вчителю». Її ідея полягає в тому, щоб у період карантинних обмежень, коли освітні заклади працюють в дистанційному режимі, учителі мали технічне забезпечення для забезпечення якісного онлайн навчання».

Завдяки субвенції з державного бюджету та співфінансуванню усіх 63 громад в обсязі 7,5 млн. грн, загалом на реалізацію програми в області вдалося залучити 46,6 млн грн.

«Завдяки цьому Вінниччині вдалося закупити 2327 ноутбуків. Сьогодні маємо приємну місію – передати другу партію ноутбуків у кількості 1095 одиниць для ваших громад», - зауважила Наталя Заболотна.

За словами Наталі Заболотної, на сьогодні Вінниччина – друга в Україні, де найефективніше проведено закупівлі в рамках зазначеної програми.

«Завдяки прозорості процедури нам вдалося зекономити більше 8 млн грн. Маємо надію, що наступного року діятиме аналогічна програма, адже вона справді має відгук у суспільстві. Наші вчителі потребують осучаснення матеріально-технічної бази, і, у першу чергу, це важливо для наших учнів, які потребують якісної освіти, незважаючи на ті умови, у яких доводиться працювати вчителям» - зазначила Наталя Заболотна.

Ноутбуки для вчителів сьогодні отримала Ободівська сільська територіальна громада в кількості 8 штук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних