ОБГОВОРИЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ЗА НОВИМИ НОРМАМИ З СІЧНЯ 2022 РОКУ
20 січня, на базі КЗ «Ободівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» було проведено нараду-семінар з питань організації харчування для медичних працівників та кухарів закладів загальної середньої освіти Ободівської територіальної громади. В нараді взяли участь начальник відділу освіти , культури, молоді, спорту, туризму Сліденко О.А.. фахівці Тростянецького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області: Коваль Л.І., Сарайкіна Н.А., Олійник В.В.
Під час наради присутні опрацювали постанову Кабінету Міністрів України №305 від 24.03.2021 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку", наказ Міністерства економіки України №2532 "Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах середньої освіти", Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти. Також, обговорили необхідні умови для успішного введення та функціонування системи безпечності харчових продуктів НАССР