Пошук

Звернення Ободівського сільського голови до жителів Ободівської територіальної громади

Дата: 24.02.2022 09:42
Кількість переглядів: 402

Шановні жителі Ободівської громади!!!

Сьогодні  вранці керівник Російської федерації Путін оголосив про початок воєнних дій на території суверенної України. О 5.00. год. збройні  сили агресора розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, а також нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах у Борисполі, Чугуєві, Краматорську, по військових об’єктах Збройних Сил України. Разом з цим розпочались обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону.

За повідомленнями Генерального штабу Збройних Сил України, військові підрозділи української армії відбивають напад загарбника, зайняли та утримують оборонні позиції. Ситуація контрольована.

Я звертаюсь до жителів Ободівської громади: зберігайте спокій, адже паніка допоможе ворогу чинити хаос у наших містах і селах. Сільська рада працює у цілодобовому режимі. У громаді сформовані пункти збору  у складі відповідних відділень, призначено їх адміністрацію та основний і резервний склад.

Ободівська сільська рада працює у постійному режимі з Гайсинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. Прошу всіх резервістів, військовозобов’язаних, керівників підприємств бути на постійному зв’язку та при оповіщенні негайно з’явитись у сільську раду. Усім цивільним громадянам варто залишатися вдома.

У державі прийнято рішення про запровадження воєнного стану на всій території України. Вся світова спільнота підтримує український народ. Усі думки і молитви з нашими захисниками.

Будьмо сильними і мужніми  перед агресором!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних