A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Статус ВПО тепер можна тримати в «Дії»

Дата: 25.04.2022 15:03
Кількість переглядів: 249

Фото без описуЯкщо через війну вам довелося покинути домівку й евакуюватися до більш безпечних місць, то ви можете отримати в «Дії» за кілька кліків статус ВПО та виплату від держави — для себе та своїх дітей.

Виплати для ВПО передбачені щомісячно в розмірі 2000 грн для дорослих та 3000 грн для дітей. Допомогу можна отримати на картку «єПідтримка» та витратити на будь-які категорії товарів або ж зняти готівку. Щоб скористатися послугою, оновіть застосунок.

Як отримати послугу для ВПО в застосунку «Дія»?

  1. Зайдіть у «Дію» та натисніть «Послуги» > «Отримати статус ВПО».
  2. Укажіть своє поточне місце перебування, підтвердьте геолокацію та натисніть «Продовжити». Геолокоція потрібна лише один раз, лише в межах комплексної послуги ВПО.
  3. Якщо маєте дитину, можете отримати статус переселенця і для неї — свідоцтво про народження підтягнеться в «Дію» або ж ви можете додати його вручну. Якщо ж дітей у вас немає, натисніть «Зареєструватися без дітей».
  4. Виберіть картку «єПідтримка», щоб отримувати фінансову допомогу. Раптом у вас іще немає картки «єПідтримка», оформте її в одному з банків-партнерів.
  5. Укажіть, яка допомога вам необхідна (потреби в медичному обслуговуванні, освіті або ж гуманітарці) та залиште контактні дані. Щойно з’явиться можливість допомогти, з вами зв’яжуться представники соцзахисту.

От і все! Довідка ВПО з?явиться в «Дії» поруч з іншими цифровими документами, а кошти буде виплачено на картку «єПідтримка».

При оформленні ВПО через «Дію» видає помилку. Що робити?

Це може бути через перевантаження системи, коли велика кількість користувачів намагається зайти одночасно. Може видавати помилку. Спробуйте через деякий час знову.

Зверніть увагу! Послуга наразі доступна для українців, які раніше не мали статусу ВПО. Команда «Дії» посилено працює, щоб довідку та грошову допомогу онлайн могли отримати всі внутрішні переселенці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних