A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Ободівська громада отримала гуманітарну допомогу

Дата: 05.05.2022 15:04
Кількість переглядів: 195

Нині вся Україна стала на захист своєї землі: міст, сіл, родин. Ми всі є неймовірна сорокамільйонна  армія. Кожен з нас має свій фронт роботи і допомоги – для спільної перемоги. Міжнародні фонди, волонтерські організації, органи державної та місцевої влади щоденно працюють у взаємодії. Ободівська сільська рада налагодила контакти з багатьма гуманітарними фондами, волонтерами, які надають допомогу для потреб громади, внутрішньо переміщених осіб, а також наших захисників.

У населених пунктах Ободівської територіальної громади знайшли прихисток понад 1200 внутрішньо переміщених осіб. Нині вони проживають у приватному секторі та у комунальних закладах. За сприяння Вінницької обласної Ради та Вінницької міської ради  Ободівська сільська рада  отримала гуманітарну допомогу від міжнародного фонду – Швейцарської агенції розвитку та співробітництва у вигляді продуктів харчування для потреб переміщених осіб.

Також на клопотання сільської ради відгукнувся Фонд громади «Подільська громада», який виділив допомогу дітям: памперси, дитяче харчування, засоби гігієни. Вся гуманітарна допомога розподілена пропорційно по старостинських округах та надається тим, хто її потребує.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.