A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

137 роботодавців Вінниччини отримали компенсацію за працевлаштування переселенців

Дата: 27.05.2022 08:48
Кількість переглядів: 161

 Фото без описуДержава стимулює роботодавців працевлаштовувати внутрішньо переміщених осіб. Відповідна постанова Кабміну https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/331-2022 гарантує роботодавцям державну фінансову допомогу у розмірі 6500 гривень упродовж двох місяців з дати працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Для фінансування за цією програмою Уряд виділив 200 млн грн.

Подати заявку для отримання компенсації роботодавці можуть у центрах зайнятості або самостійно через Портал Дія  https://diia.gov.ua/services/kompensaciya-za-pracevlashtuvannya-vpo.

 

Станом на 26 травня 2022 року до Вінницької обласної служби зайнятості звернулися 141 роботодавець області: 94 юридичних особи та 47 фізичних осіб-підприємців. Обласним центром зайнятості прийнято 137 позитивних рішень виплати компенсації за працевлаштування 205 внутрішньо переміщених осіб та перераховано роботодавцям регіону суму відшкодування у розмірі 377 тис. грн.

Переважно, переселенці працевлаштовувались на вакансії лікарів, водіїв автотранспортних засобів, трактористів, бухгалтерів, сестер медичних, продавців, підсобних робітників.

 

Нагадуємо, що найактуальніші вакансії розміщуються на телеграм-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz.

Роботодавці можуть подати вакансію та знайти працівників через чат-бот @DCZWorkNowBbot. Після модерації вакансія з'явиться на каналі і почнеться підбір кандидатів.

У разі виникнення питань звертайтеся на телеграм-канал Підтримка ДСЗ Вінниця https://t.me/DCZ_Vinnytsa або за телефонами гарячої лінії 0(432)55-17-96, +38 (063)814-53-38, +38 (050)195-09-24.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних