A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Святкові заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2022 16:30
Кількість переглядів: 292

Фото без опису Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це не просто веселе свято для дітлахів, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дітей, прагнути щоб всі діти росли здоровими, щасливими, мали можливість займатись улюбленою справою. 

Сьогодні 1 червня, саме з нагоди цього дня, Комунальний заклад «Ободівський інклюзивно-ресурсний центр» організував та провів свято «Сонце в долонях».

Фахівці ІРЦ спільно з учнями 11 класу КЗ «Ободівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» та казковими героями підготували цікаву програму для дітей та батьків. Діти співали, танцювали, малювали, бавились у різноманітні ігри. Дитячі посмішки, величезні позитивні емоції, неприхована радість стали для усіх найкращим подарунком.

 Зі словами вітання до присутніх звернулися директор комунального закладу «Ободівський ІРЦ» Людмила  Лінькова, начальник відділу освіти Ольга Сліденко та депутат обласної ради Геннадій Мазур. Побажали діткам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!

Щира вдячність спонсорам свята: депутату обласної ради Геннадію Мазуру, ТОВ «Ободівка -Агро» в особі Сергія Рудченка за солодкі подаруночки та допомогу в організації свята, усім підприємцям, які долучилися до приготування подарунків для дітей, Бендус Світлані та її казковим героям, які подарували безмежну кількість позитивних вражень, емоцій, святковий настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних