A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Продовжує діяти заборона щодо відвідування лісів, адже саме влітку загроза виникнення пожеж у лісах та екосистемах є найвищою

Дата: 16.06.2022 11:16
Кількість переглядів: 168

У період з 6 по 12 червня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 390 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події, з них 63 злочини мають ознаки кримінальних правопорушень, в тому числі: 11 - крадіжок, 10 - злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 5 - нанесення тілесних ушкоджень, 5 - шахрайств, 3 - підроблення чи використання підроблених документів, печаток, штампів та бланків, 2 - ухилення від сплати аліментів на утримання дітей, 1 –ДТП та інші.

Протягом минулого тижня поліцейські склали 16 адмінпротоколів відповідно до ст.130 КУпАП внаслідок керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 7 – Гайсинська, 6 – Бершадська, 2 – Теплицька і 1 –Ладижинська громади.

5 червня упродовж доби поліцейські розкрили крадіжку м. Бершадь. Двоє жителів Бершадської територіальної громади, брати 20 та 21 років проникли до будинку та викрали насіння кукурудзи і електроінструмент. За даним фактом розпочато досудове розслідування ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене, крадіям загрожує до 8 років позбавлення волі.

9 червня поліцейські Відділення поліції № 1 (м. Теплик) під час проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння жителя Соболівської територіальної громади на присадибній ділянці 36-річного жителя поліцейські виявили посів конопель. Частину рослин конопель чоловік вирощував у горщиках. Також у правопорушника вилучено згорток з канабісом.

10 червня працівники Відділення поліції № 2 вилучили понад 200 заборонених нарковмісних рослин та канабіс у раніше судимого жителя 45-річного жителя Тростянецької територіальної громади.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі від трьох до п’яти років.

Поліцейські ювенальної превенції Гайсинського районного управління поліції здійснюють перевірку місць скупчення молоді та водойм в районі з метою проведення профілактичних бесіди з неповнолітніми та їх батьками стосовно дотримання заходів безпеки під час відпочинку на водоймах. Також проводять профілактичні заходи з продавцями магазинів, спрямовані на запобігання продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

12 червня поліцейські Гайсинщини спільно з військовослужбовцями забезпечили охорону публічної безпеки під час богослужінь з нагоди відзначення Трійці. Під час богослужінь порушень правопорядку не зафіксовано.

До відома усіх мешканців району! Нагадуємо, що з метою мінімізації лісових пожеж продовжує діяти заборона щодо відвідування лісів, адже саме влітку загроза виникнення пожеж у лісах та екосистемах є найвищою. За підпал трави та порушення пожежної безпеки передбачено покарання у виді штрафу від 3060 тис. грн. до 21420 тис. грн. Відвідувати ліс можуть лише силовики, військові, рятувальники та лісівники.

Вкотре звертаємось до громадян: будьте обачні, бережіть себе, близьких і Україну!

 

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

полковник поліції                                                                   Ігор Соломон


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.