Пошук

У Ободівській громаді переселенці отримали продуктові набори

Дата: 07.07.2022 12:50
Кількість переглядів: 257

 Фото без описуВійна, що прийшла в Україну, принесла біду, горе, проблеми у кожну українську сім’ю. та найбільше потерпають громадяни, які змушені були залишити свої домівки у зонах бойових дій. Ободівська громада від початку військової агресії прийняла на тимчасове проживання понад 1700 внутрішньо переміщених осіб. Частина людей нині мають змогу повернутись додому. Але мешканці прифронтової Херсонської, Харківської, Миколаївської, Запорізької областей, окупованих Луганщини й Донеччини залишаються на відносно мирній території.

Зважаючи на першочергові потреби внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у Ободівській громаді, сільська рада особливу увагу приділяє налагоджуванню контактів та співпраці із різноманітними гуманітарними фондами, які можуть надати допомогу для наших співвітчизників.

Вчора вантаж із продуктами харчування надійшов у нашу громаду від американського благодійного фонду  World  Central Kitchen. Місія цього фонду – годувати людей у гарячих точках, які постраждали внаслідок воєнної агресії та гуманітарних катастроф. До продуктових наборів входять крупи, макарони, цукор, олія, рибні та мясні консерви та інше.

Варто зазначити, що фінансову підтримку фонду здійснюють відомі діячі культури, політики, бізнесмени, які не залишаються осторонь людського горя.

Щира вдячність координатору проєкту Ніні Семикоз за співпрацю із сільською радою.

Вся отримана допомога розподілена по старостинських округах пропорційно  кількості переміщених осіб, які проживають на відповідній території.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних