A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

В Ободівській територіальній громаді відбулося відкриття Поліцейської станції

Дата: 04.08.2022 14:10
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

На Вінниччині в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» відкрито ще одну поліцейську станцію. 04 серпня, в селі Ободівка відбулося відкриття поліцейської станції, де працюватиме шериф громади, який забезпечуватиме правопорядок у  довколишніх населених пунктах Ободівської територіальної громади.

У заході взяли участь начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, полковник Іван Іщенко, начальник Тростянецького відділення поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Віталій Деркач, депутат Вінницької обласної ради Геннадій Мазур, сільський голова Костянтин Ременюк.

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Івана Іщенка, сьогодні ми офіційно відкриваєм поліцейська станція задля вчасного реагування на всі події, які відбуваються в громаді, для належного забезпечення охорони громадського порядку та публічної безпеки. Начальник поліції подякував Ободівському сільському голові за порозуміння та плідну співпрацю,  завдяки якій у найкоротші терміни вдалося справитися зі всіма завданнями та відкрити цю станцію.

Після короткого виступу начальник Головного управління Іван Іщенко вручив подяку Мазуру Геннадію, депутату Вінницької обласної ради та Ременюку Костянтину, сільському голові, за плідну співпрацю з органами та підрозділами Національної поліції Вінниччини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Сільською радою було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, в якому згодом було проведено ремонтні роботи, облаштовано робочі кабінети та кімнату відпочинку, забезпечено меблями, комп´ютерною технікою. Ремонтні роботи були виконані за рахунок обласного бюджету на реалізацію заходів, пов’язаних з забезпеченням законності та правопорядку на території громади було виділено кошти в сумі  350,0 тис.грн., з Гайсинського районного бюджету 35,0 тис.грн., бюджету сільської ради 136,0 тис.грн., та кошти інших партнерів.    

Ободівську сільську територіальну громаду обслуговує шериф - Ярослав Бухтій. Шериф працюватиме виключно у своєму окрузі і займатиметься не лише безпековими питаннями, а й іншими проблемами і роз’яснювальною роботою.

Сільський голова висловив сподівання, що робота Поліцейського офіцера громади підвищить рівень безпеки в наших населених пунктах, а започаткування в Ободівській громаді інституту поліцейського офіцера – це ще один крок для покращення криміногенної ситуації й зниження рівня злочинності.

Нагадаємо, «Поліцейський офіцер громади» – це частина реформи Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, а й житиме там.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних