Пошук

Просимо гідно зустріти загиблого воїна-героя Володимира Гунько

Дата: 05.08.2022 13:00
Кількість переглядів: 639

Фото без описуШановні жителі Ободівської сільської територіальної громади, 05 серпня 2022 року, в с. Ободівка з 20:00 год. до 22:00 год. привезуть тіло загиблого воїна-героя – Володимира Гунько.

Усіх жителів сіл Ободівка та Нова Ободівка просимо гідно зустріти героя, сформувавши живий коридор з квітів та лампадок, від в’їзду в село Нова Ободівка (вздовж вулиця Шкільна) до виїзду з села Ободівка в Чечельницькому напрямку.

 

Похорон відбудеться 06 червня 2022 року – 10:00 год. с. Ободівка.

 

Додатково

Гунько Володимир Васильович народився 23.04.1989 року в с. Ободівка, в сімї Гунько Василя Дмитровича та Тетяни Степанівни. В 1995 р. пішов до першого класу Ободівської середньої школи, яку закінчив у 2006 році. В цьому ж році вступив до Львівської міжрегіональної академії управління персоналом на факультет фінансів. В 2011 році закінчив її та отримав ступінь магістра фінансів. Також отримав звання молодшого лейтенанта після закінчення військової кафедри академії. Деякий час він працював у м. Львів. У 2013 р. переїхав до м. Київ, де працював менеджером в торгівельній фірмі.

У 2014 р. після анексії Криму, Донецької та Луганської областей росією, Володимир записався добровольцем у добровольчий батальйон «Донбас» та пішов воювати за незалежність України. Під час служби пройшов Іловайський котел, в якому потрапив до полону російських окупантів. У полоні пробув 4 місяці та був звільнений 28.12.2014 р. Після полону пройшовши місячну реабілітацію, знову був призваний до лав ЗСУ і був направлений воювати до м. Маріуполь.

В 2016 р. після закінчення контракту був звільнений із ЗСУ та повернувся в м. Київ на своє попереднє місце роботи. Володимир, працюючи в м. Київ постійно підтримував зв’язки зі своїми побратимами, які воювали, займався волонтерською діяльністю.

28 лютого 2022 року після початку російського вторгнення, Володимир знову добровольцем пішов до лав ЗСУ та воював у президентському полку в м. Київ. Після звільнення міст Києва,  Ірпінь, Бучі та Київської області Володимир написав рапорт на перевід його на службу в м. Бахмут Донецької області, де точилися самі запеклі бої на даний час.

Під час виконання військового обовязку 31.07.2022 р. Володимир загинув у м. Бахмут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних