A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Завершено об’їзд закладів освіти Ободівської територіальної громади

Дата: 22.08.2022 11:00
Кількість переглядів: 264

Щороку у серпні проводиться обстеження закладів освіти на предмет готовності до нового навчального року. Оскільки на сьогодні заклади освіти повинні відповідати новим вимогам (обов’язкова наявність в них укриттів, що пов'язано із повномасштабним вторгненням окупантів на територію України ),то проводяться заходи щодо посилення безпеки дітей та педагогічних колективів.

У липні після першого об’їзду навчальних закладів керівники закладів освіти громади отримали рекомендації щодо усунення недоліків в облаштуванні тимчасових укриттів та виконання необхідних заходів із їх облаштування, а також підготовки закладів до навчального року.

Тож з метою визначення готовності освітніх закладів громади до нового навчального року, 15 та 19 серпня  спеціальною комісією на чолі із сільським головою Костянтином Ременюком, до складу якої увійшли спеціалісти різних служб, зокрема: ДСНС, Держспоживслужби:  Нацполіції, представників виконавчих органів та депутатів сільської ради здійснено огляд закладів освіти.

Під час об’їзду особлива увага приділялася підготовці найпростіших укриттів, до облаштування яких були залучені педагогічні колективи, техпрацівники  та батьки.

Були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, навчальні кабінети, приміщення і території закладів. Також, перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо-зимового опалювального періоду.

Отже, оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році. Проте до початку нового навчального року необхідно ще вирішити певні проблеми, усунути недоліки, в окремих закладах  завершити відповідні роботи.

За результатами огляду складено акти перевірки готовності навчальних закладів до роботи в новому навчальному році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.