A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Ободівським інклюзивно-ресурсним центром отримано благодійну допомогу

Дата: 23.08.2022 12:17
Кількість переглядів: 187

    Початок діяльності комунального закладу «Ободівський інклюзивно-ресурсний центр» Ободівської сільської ради  співпав з початком військової агресії рф. В умовах воєнного стану, важливо забезпечити продовження навчання дітей з особливими освітніми потребами. Комунальний заклад "Ободівський інклюзивно-ресурсний центр" реалізовує право дітей з особливими освітніми потребами на всебічний розвиток, шляхом проведення корекційно-розвиткових занять з фахівцями (консультантами) ІРЦ та психолого-педагогічних консультацій батьків.

   У звязку з непростою соціально-економічною ситуацією виникало чимало труднощів із матеріально-технічним забезпеченням новоствореного закладу. Завдяки співпраці Ободівської сільської ради з  відомою ІТ компанією, міста Києва, яка займається розробкою комп’ютерних програм, отримано благодійну допомогу у вигляді високоякісних меблів – сучасних столів та комфортних стільців.

    Директор  Ободівського ІРЦ - Людмила Лінькова  висловлює щиру вдячність керівництву ІТ-компанії м. Києва, сільському голові Ременюку Костянтину Васильовичу та керуючій справами Піган Валентині Леонідівні за підтримку та сприяння у розвитку та забезпеченні потреб  інклюзивно-ресурсного центру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.