Пошук

Відбулися урочисті заходи до Дня Незалежності  України

Дата: 24.08.2022 14:00
Кількість переглядів: 660

Фото без описуСьогодні 24 серпня 2022 року відбулися урочисті заходи до Дня Незалежності України на центральній площі в селі Ободівка. В заходах взяли участь сільський голова Костянтин Ременюк, народний депутат України Микола Кучер з дружиною, військовослужбовці ЗСУ, сім'ї загиблих військовослужбовців, працівники виконавчих органів, комунальних підприємст, установ, організацій.

 

З вітальними словами з нагоди свята до присутніх звернувся Ободівський сільський голова Костянтин Васильович Ременюк, який наголосив, що на наше покоління випала висока історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і розбудовувати своєю працею і водночас важке випробування зберегти незалежність у боротьбі з російським агресором. Також з вітальними словами з нагоди Дня Незалежності до присутніх звернувся народний депутат України Микола Іванович Кучер. Він зазначив, що незалежність дається нашій країні дуже високою ціною, оскільки найкращі сини і доньки України віддають своє життя та здоров’я на алтар миру, свободи, збереження держави. Депутат наголосив, що лише спільними зусиллями потрібно працювати задля наближення перемоги.

Присутні вшанували пам'ять полеглих земляків на російсько-українській війні, які захищали свободу та незалежність держави: Миколу Мельника, Олександра Притику, Олександра Кулікова, Ігоря Бондарчука і Володимира Гунька. Учасники зібрання висловили щирі слова співчуття рідним полеглих Героїв, які були присутні на мітингу.

Символічно, що саме у день незалежності із Ободівської громади попрямують у зону бойових дій два військових автомобілі. Один автомобіль куплений та споряджений завдяки фінансовій підтримці Ободівської громади та громадської організації «За розвиток сільських територій», а другий – це подарунок МХП «Миронівський хлібопродукт», до спорядження якого також долучилися жителі Ободівської громади.

На завершення заходу присутні поклали квіти до пам’ятника «Скорботної матері» та «Учасникам АТО/ООС і Героям Небесної Сотні».

Крім того, з нагоди відзначення Дня Незалежності України в Публічній бібліотеці було оформлено книжкову інсталяцію «Від минулого до сучасного» та книжкову виставку у вигляді карти України « Україна незалежна та суверенна держава». В Новоободівській сільській бібліотеці-філії №1 пройшла інформаційно-виховна година «Нехай у кожній дитині живе любов до України», книжкова виставка «В Україні наша доля й воля», Малостратіївська сільська бібліотека-філія книжкова виставка «Україна є – Україна буде», та бібліомайстерня «Патріотична». Торканівська сільська бібліотека-філія – книжкова виставка «Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну». Верхівська сільська бібліотека-філія – книжкова виставка «Квітуй Україно на всі віки, на всі часи». Козинецька сільська бібліотека-філія -  книжкова виставка «Самостійній Україні - жити у віках». Цибулівська сільська бібліотека-філія - перегляд лiтератури «Щоб стала вiльна й сильна Україна, ми скажемо усi разом: «Нi – вiйнi».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних