Пошук

Оформити закордонний паспорт можна у будь-якому підрозділі міграційної служби

Дата: 30.08.2022 10:20
Кількість переглядів: 289

Фото без описуВ перід військової агресії російської федерації проти України актуальним є виїзд громадян за кордон, тому хочемо нагадати, що паспорт громадянина України для виїзду за кордон - не безстроковий, тобто має певний термін дії, по закінченню якого стає недійсним! Оформити закордонний паспорт можна у будь-якому підрозділі міграційної служби незалежно від місця реєстрації.

При подачі документів на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон слід врахувати, що терміни його виготовлення, в зв’язку з великою кількістю бажаючих, суттєво збільшились, так при оформлені термінового раніше на протязі семи днів, то зараз – місяць і більше.

Крім того на даний час діє Тимчасовий порядок внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон , затверджений постановою КМ України від 28 лютого 2022 року №170 яким визначено процедуру внесення до паспорта громадянина України для виїзду за кордон інформації про продовження строку його дії, а також до паспорта батьків інформації про дитину.

У разі закінчення строку дії паспорта для виїзду за кордон такий строк може бути продовжено до п’яти років на підставі заяви особи або її законного представника.

Для отримання послуги щодо внесення до паспорта батьків інформації про дитину необхідно законному представнику надати до територіального підрозділу ДМС такі документи:

1) паспорт для виїзду за кордон;

2) заяву про внесення до паспорта для виїзду за кордон інформації про дитину ;

3) свідоцтво про народження або документ, що підтверджує факт народження, виданий компетентними органами іноземної держави. У разі відсутності свідоцтва про народження законний представник може подати витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про державну реєстрацію народження;

4) дві фотокартки дитини розміром 3,5 х 4,5 сантиметра ;

5)документ, що підтверджує повноваження особи як законного представника.

Внесення інформації про дитину та продовження сроку дії паспорта здійснюється безоплатно. Для отримання адміністративних послуг в Тростянецькому секторі ДМС можна записатися до електронної черги на сайті ДМС на найближчі дні на зручний час, або прийти і оформити через поточну чергу за адресою: смт.Тростянець вул.Соборна,102.

Сектор міграційної служби працює: вівторок та четвер з 8 до17 год., середа та п’ятниця з 9 до18 год., субота з 8 до 15год.45хв.  

Завідувач Тростянецького сектору                                                                Олександр КІЛІЄВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних