A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Привітання сільського голови К.В. Ременюка з нагоди Дня Захисників та Захисниць України, Дня Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Дата: 14.10.2022 09:25
Кількість переглядів: 191

Прийміть  щирі вітання з нагоди Дня Захисників та Захисниць України, Дня Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці!

14 жовтня, в день християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці - берегині нашого народу, покровительки війська і козаків, ми відзначаємо День захисника і захисниці України, День українського козацтва та 80-ту річницю створення Української повстанської армії.

14 жовтня - визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії.

Сьогодні все свідоме українство, всі ті хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі! У сьогоднішні непрості дні для нашої держави близько 220 захисників з Ободівської територіальної громади стоять на захисті суверенітету і територіальної цілісності України.

Ми віддаємо данину пам’яті та поваги нашим героям, які віддали власне життя, захищаючи Батьківщину. Низький уклін рідним та близьким загиблих захисників. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками, які виростили мужніх і сміливих патріотів.

      Шановні захисники й захисниці! Від щирого серця бажаю найшвидшої перемоги, здоров’я, незламної волі, твердості духу, надійного родинного тилу та тепла рідної домівки! Хочу побажати, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях!

Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній українській родині!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою, Ободівський  сільський голова  Костянтин Ременюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних