A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Урочисті заходи до Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів  народного мистецтва.

Дата: 09.11.2022 15:47
Кількість переглядів: 112

 Фото без описуЗ нагоди відзначення 9 листопада  Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва керуюча справами сільської ради Валентина Піган привітала присутніх з професійним святом та зазначила, що культура уособлює в собі душу народу, саме в ній народ черпає впевненість в тому, що буде жити краще. Відзначила важливу роль працівників культури, народних майстрів  у  формуванні української культурної спадщини.

 

     Працівники культури невпинно і щодня несуть "вахту" по збереженню і розвитку національної культури: своєю плідною працею плекають, творять та примножують  національну ідентичність, звеличують Ободівську громаду  і мовою мистецтва формують  національну свідомість та духовність.

    Зі словами привітань та найкращих побажань до присутніх звернулася начальник Відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму сільської ради Ольга Сліденко, яка зазначила: «Працівники культури  дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі. Працівники  культури громади  душевним словом та піснею пишуть історію нашого сьогодення, підтримують культурні здобутки минулих поколінь. Вітаю Вас з професійним святом, зичу міцного здоров'я, щастя, радості, добробуту та благополуччя у родинах, а кожен день хай дарує Вам наснагу до нових творчих злетів».

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних