A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Відбулося засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 24.11.2022 21:35
Кількість переглядів: 107

24 листопада 2022 року керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Ободівської сільської ради Валентина Піган провела позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Ободівській сільській раді. На засідання запрошені керівників виконавчих органів сільської ради, начальників відділу апарату сільської ради, директори ліцеїв, гімназій та закладів дошкільної освіти .

На порядок денний виносились питання: про функціонування та облаштування у населених пунктах територіальної громади «Пунктів незламності» та пунктів обігріву; про організацію освітнього процесу в умовах блекауту; про забезпечення автономної роботи водонапірних пунктів на території громади.

"Пункти незламності" - це спеціально облаштовані місця, де можна зігрітися, зарядити телефон, скористатися Інтернетом. Ці пункти розраховані на випадок найкритичніших сценаріїв розвитку подій. Досвіду створення таких пунктів нема, тому прораховуються різні сценарії подій, - зазначила керуюча справами (секретаря) виконавчого комітету Ободівської сільської ради Валентини Піган

На сьогоднішній день в Ободівській територіальній громаді вже розгорнутий "Пункт незламності" в Ободівській сільській раді, де люди можуть погрітись, підзарядити телефони.

Крім того, проводиться робота щодо розгортання даних пунктів у Верхівському старостинському окрузі (адміністративне приміщення), Цибулівському старостинському окрузі (приміщення ЛА ЗПСМ), Торканівському старостинському окрузі (адміністративне приміщення), а також для жителів сіл Нова Ободівка та Ободівка в приміщені Ободівської ЛА ЗПСМ.

Розгортання таких пунктів - це персональна відповідальність кожного керівника і, в той же час, наша спільна відповідальність в Ободівській територіальній громаді.

Начальник відділу освіти, культуру, молоді, спорту, туризму сільської ради Ольга Сліденко поінформувала про необхідність керівникам навчальних закладів визначатись з організацією освітнього процесу в умовах блекауту.

Крім того, розглянуто питання щодо можливості та необхідності закупівлю в заклади бюджетної сфери.

Всі питання розглянуті, виконавцям  доведені терміни виконання та звітування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.