Пошук

Святковий захід "Дарунки Миколая"

Дата: 19.12.2022 11:43
Кількість переглядів: 119

Фото без опису День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.

            Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.

        Напередодні свята Миколая в Ободівській публічній бібліотеці   Службою у справах дітей сільської ради, за участі КЗ «Центр надання соціальних послуг" Ободівської сільської ради та капітаном поліції, поліцейським офіцером громади Я.В.Бухтієм, проведено спільний святковий захід для дітей.

Дуже приємно, що в такий складний час, є люди, яким небайдужа їхня доля. До організації свята Миколая долучилися підприємці села Макогін Олекасандр Васильович, Демуцька Марія Миколаївна, Ярошик Людмила Владленівна,  Гудз Людмила Володимирівна магазин «Людмила», Зіменко Тамара Іванівна, Могила Яна Іванівна магазин Солодка крамниця «Ромашка». Вони благодійно надали солодкі подарунки, які були вручені в підсумку святкового заходу.

 Бібліотекар Олена Ситник підготувала присутнім цікаву святкову ігрову програму. Діти відчули теплу атмосферу у святковому залі, були не лише глядачами, а й учасниками свята, а Святий Миколай побажав усім присутнім мирного родинного затишку, здоров’я, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті.

Дуже приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість. Висловлюємо подяку всім, хто приєднався до привітань. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях.      

         Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних