Пошук

Секретар сільської ради Віктор Пироговський провів апаратну нараду

Дата: 02.01.2023 11:44
Кількість переглядів: 167

Фото без опису02 січня 2023 року в Ободівській сільській раді під головуванням секретаря сільської ради Віктора Пироговського відбулась апаратна нарада, в роботі якої взяли участь керівники виконавчих органів та деяких комунальних установ.

Перед початком нарада Віктор Петрович привітав колектив сільської ради з Новим Роком, побажав міцного здоров'я, добра, впевненості у майбутньому та швидкої перемоги Україні! 

Присутні обговорили ряд першочергових питань щодо місячних планів роботи виконавчих органів, комунальних підприємств сільської ради та звіти щодо їх виконання, належного функціонування бюджетних установ, дотримання фінансової дисципліни у всіх підрозділах, підготовку проектів рішень на розгляд сесії та виконавчого комітету, дотримання інструкції з діловодства.

Особлива увага, була приділена питанню соціального характеру (опіки над дієздатною особою), функціонування дитячого садочка та звичайно, основне завдання – це наближення послуг до громадян, створення приміщення Центру надання адміністративних послуг, через який можна буде надавати соціальні послуги (прийом документів на оформлення пільг, субсидій, допомог), реєстраційні дії (реєстрація місця проживання, актів цивільного стану, бізнесу, нерухомості, землі), пенсійні послуги, власні послуги (земплевпорядні, містобудівні та інші).

Керуючій справами (секретар) виконавчого комітету, керівникам відділів апарату сільської ради та її виконавчих органів доведено конкретні завдання для ефективного виконання повноважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних