A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Відзначення Водохреща в Гайсинському районі відбулося без порушень

Дата: 24.01.2023 15:03
Кількість переглядів: 129

 19 січня співробітники підрозділів поліції Гайсинського райуправління поліції забезпечували дотримання безпеки та правопорядку під час проведення релігійних заходів поблизу культових споруд, а також місць освячення води та можливого купання. Загалом, до охорони публічного порядку та безпеки біля 61 культової споруди та шести запланованих місць проведення масових заходів на Гайсинщині залучено понад 120 правоохоронців. В усіх місцях обрядових купань також чергували медичні працівники та рятувальники. Правоохоронці вдячні усім мешканцям району та гостям за взаємоввічливість та толерантність.

Загалом, у період з 16 по 22 січня 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 362 звернення та повідомлення громадян про злочини та інші події. У тому числі 51 подія з ознаками кримінальних правопорушень, з них: 15 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 5 крадіжок, 4 шахрайства, 4 незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 3 факти незаконної порубки або незаконного перевезення, зберігання, збут лісу, 3 факти порушення правил безпеки дорожнього руху, 2 випадки нанесення тілесних ушкоджень, 1 факт зловживання владою або службовим становищем та інші.

У сфері дотримання безпеки дорожнього руху поліцейськими виявлено та задокументовано 14 випадків керування водіями у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння та складено протоколи про вчинення адміністративної відповідальності, передбаченого ст. 130 КУпАП. З них: Гайсинське РУП – 3, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 5, відділення поліції № 1 (смт Теплик) – 4, відділення поліції № 2 (смт Тростянець) - 2.

Минулого тижня в Гайсинському районі сталося три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими.

Шановні громадяни! Якщо ви опинилися у скрутному становищі на дорозі, вулиці чи вдома або у вас виникло запитання щодо вашої безпеки чи безпеки ваших рідних, ви в будь-який час можете звернутися до працівників поліції як на вулицях міста, так і в телефонному режимі.

Ми поруч із вами 24/7.

 

 

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

підполковник поліції                                                         Володимир ЦВІГУН



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.