A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

47 СЕСІЯ ОБОДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 25.01.2023 19:18
Кількість переглядів: 353

Фото без описуСьогодні, 25 січня 2023 року під головуванням секретаря сільської ради Віктора Пироговського в адміністративному приміщенні сільської ради розпочала роботу 47 сесія Ободівської сільської ради 8 скликання.

У роботі сесії взяли участь старости старостинських округів сільської ради, начальники управління, відділів, служби сільської ради та керівники комунальних установ та закладів.

На розгляд пленарного засідання було винесено 33 питання порядку денного, які попередньо були опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Перед початком розгляду питань порядку денного депутати сільської ради вшанували пам'ять загиблих героїв та загиблого нашого земляка Ширшова Романа Олександровича. Роман загинув 23 січня 2023 року поблизу Кремінної Сєвєродонецького району Луганської області.

Під час засідання обранці затвердили Звіт про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади за  2022 рік;   Звіт про виконання бюджету Ободівської сільської територіальної громади за 2022 рік, внесли зміни до рішення 45 сесії Ободівської сільської ради 8 скликання від 19 грудня 2022 року № 2366-45/2022 «Про бюджет Ободівської сільської територіальної громади на 2023 рік».

Крім того на порядку денному засідання сесії також розглянуто наступні питання: про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і  послуг, що закуповуються за бюджетні кошти у 2023 році; про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерної техніки органами місцевого самоврядування та установами, які утримуються за рахунок бюджету Ободівської сільської територіальної громади на 2023 рік; про внесення змін до Програми створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного, воєнного характеру та їх наслідків у Ободівській територіальній громаді на 2022 – 2024 роки; про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення Ободівської сільської територіальної громади на 2021-2024 роки; про внесення змін до складу виконавчого комітету сільської ради, про внесення змін до рішення 33 сесії сільської ради 8 скликання від 25.01.2022 року № 2124 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Ободівської територіальної громади; про надання дозволу на списання комунального майна; про внесення змін до структури та штатної чисельності  КУ «Центр надання соціальних послуг» Ободівської сільської ради; про передачу міжбюджетного трансферта з бюджету  Ободівської сільської територіальної громади у 2023 році; про внесення змін  до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік; про  затвердження Статуту комунальної установи  «Центр культури та  дозвілля Ободівської  сільської  ради»; про зміну назви Публічної бібліотеки  Ободівської сільської територіальної громади Вінницької області та затвердження статуту у новій редакції; про звіт старости Новоободівського  старостинського  округу.

Секретарем сільської ради Віктором Петровичем було оголошено перерву та розгляд інших питань порядку денного було перенесено на інший день.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних