Пошук

Відбулась нарада керівників закладів освіти громади

Дата: 04.02.2023 10:28
Кількість переглядів: 384

 Фото без опису3 лютого 2023 року під головуванням начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ольги Сліденко за участі секретаря Ободівської сільської ради Віктора Пироговського та начальника фінансового управління Наталії Заставнюк,  відбулася робоча нарада із керівниками закладів освіти Ободівської територіальної громади.

На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності закладів загальної середньої та дошільної освіти. Зокрема, у виступі секретаря Ободівської сільської ради Віктора Пироговського йшлося про  підвищення престижу сімей військовослужбовців ЗСУ , посилення відповідальності за дотримання трудової дисципліни, вимог температурного режиму у закладах освіти, жорсткої економії енергоносіїв та паливно-мастильних матеріалів, використовуваних для роботи генераторів. Начальник фінансового управління Наталіяї Заставнюк підвела короткі підсумки бюджетного 2022 року у закладах освіти громади,окреслила завдання на 2023 рік, зосередила увагу присутніх на своєчасності і правильності оформлення  фінансових та інших документів, та особливостях розрахунку освітньої субвенції на 2023 рік. Директор  Ободівського інклюзивно-ресурсного центру Людмила Лінькова підвела підсумки проведених засідань команд  супроводу у закладах освіти та вкотре інформувала керівників про перелік послуг, які надаються фахівцями ІРЦ.  Крім того на рараді  були також обговорені питання:

  • Про стан інклюзивного навчання у закладах освіти та використання освітньої субвенції для проведення корекційних занять;

  • Про організацію конкурсного відбору підручників та посібників для 1 класу НУШ;

  • Про звільнення учнів від проходження ДПА та проведення НМТ у 2023році;

  • Про стан військового обліку та бронювання у закладах освіти;

  • Про  стан пожежної  та техногенної безпеки на об’єктах освіти, тощо.

Учасники наради у ході спілкування отримали доручення та відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних