Пошук

Проведено засідання 48 сесії сільської ради

Дата: 23.02.2023 20:10
Кількість переглядів: 276

Фото без описуСьогодні, 23 лютого 2023 року, під головуванням секретаря сільської ради Віктора Пироговського відбулася 48 чергова сесія Ободівської сільської ради восьмого скликання. Загалом було розглянуто 34 питання, які попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.

Перш ніж розпочати розгляд питань згідно порядку денного, депутати сільської ради вшанували пам’ять всіх загиблих воїнів та мирне населення хвилиною мовчання.

Перед початком засідання сесії секретар сільської ради Пироговський В.П. проінформував депутатів сільської ради про проведену роботу сільською радою та її виконавчими органами за 85 днів під час його перебування на займаній посаді.

«Минулий рік став для нашої громади як і для всієї України справжнім викликом. Проте навіть у цих умовах Ободівська сільська рада продовжує роботу та працює над розвитком громади. За результатами діяльності депутатського корпусу прийнято багато рішень та затверджено місцеві програми, які спрямовані на покращення економічного, соціального, культурного розвитку громади та її інфраструктури, прийнято бюджет громади на 2023 рік.

З метою належного забезпечення освітнього процесу, доступності освіти та ефективного використання залишку коштів освітньої субвенції,  у грудні 2022 року придбано генератори для Новоободівського, Ободівського та Верхівського ліцеїв, Ободівського «Пізнайко», Новоободівського «Росинка», Цибулівського «Казка» та Верхівського закладів дошкільної освіти.

Створено сучасні та комфортні умови у внутрішніх вбиральнях Новоободівського, Цибулівського, Ободівського та Верхівського ліцеїв, а також відремонтовано актову залу Новоободівського ліцею,  придбано огорожу для Ободівського ліцею.

Зокрема, активно працює Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр». У грудні минулого року та січні місяці поточного року  продовжуються  ремонтні роботи приміщень для облаштування зон для дітей з особливими потребами.

Проведено повне відновлення водопостачання в с. Ободівка. Крім того, за рахунок коштів бюджету громади придбано для КП «Ободівка комун сервіс» генератор  та насос для водорозподільного пункту в с. Ободівка.

Налагоджуємо співпрацю з усіма підприємцями та керівниками агроформувань, фермерами громади.

Планів дуже багато, дай Боже їх реалізувати!

Я розумію, що багато можливостей втрачено. Та ми маємо рухатися в ногу з часом, долати перешкоди і розвивати нашу Ободівську територіальну громаду!» - зазначив секретар сільської ради Віктор Пироговський.

На розгляд пленарного засідання чергової 48 сесії Ободівської сільської ради 8 скликання винесено 34 питання.

У ході розгляду даних питань порядку денного було розглянуто кадрові питання, зміни до бюджету, звіт про витрачання коштів резервного фонду, зміни до  програм (мобілізаційної підготовки, збереження здоров'я, оборонно-правоохоронної, фінансової підтримки комунального підприємства), затвердження програми управління комунальним майном,  Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам'ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок, внесення змін до статутів комунальних закладів.

Також,  на розгляд були винесені питання про внесення змін до складу постійних комісій та ряд  земельних питань.

 Всі питання порядку денного були підтримані депутатами сільської ради.

Детально з прийнятими рішеннями 48 сесії можна буде ознайомитись на офіційному сайті сільської ради, які буде оприлюднено у термін згідно чинного законодавства.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних