A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Заплановано проведення 49 позачергової сесії Ободівської сільської ради 8 скликання

Дата: 09.03.2023 17:14
Кількість переглядів: 287

Фото без описуВідповідно до розпорядження від 07 березня 2023 року № 28 «Про скликання 49 позачергової сесії Ободівської сільської ради 8 скликання», провести пленарне засідання 49 позачергової сесії сільської ради 8 скликання  13 березня  2023 року  о 15.00 годині в приміщенні Ободівської сільської ради з дотриманням протиепідемічних заходів.

На розгляд пленарного засідання винести питання:

  1. Про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення Ободівської сільської територіальної громади на 2021 – 2024 роки.
  2. Про зміну назви Програми та внесення змін до Програми висвітлення діяльності органу місцевого самоврядування Ободівської територіальної громади у друкованих засобах масової інформації на 2021-2023 роки.
  3. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Комунальної установи «Центр культури та дозвілля Ободівської сільської ради».
  4. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Комунальний заклад «Ободівський інклюзивно-ресурсний центр» Ободівської сільської ради.
  5. Про внесення змін до рішення 45 сесії  Ободівської сільської ради 8 скликання від 19 грудня 2022 року № 2366-45/2022 «Про  бюджет Ободівської сільської територіальної громади на 2023 рік.
  6. Про передачу міжбюджетних трансфертів  з бюджету Ободівської сільської територіальної громади у 2023 році»
  7. Про затвердження звіту про витрачання коштів резервного фонду бюджету Ободівської сільської територіальної громади станом на 01 березня 2023 року».
  8. Про внесення зміни до рішення 13 сесії сільської ради 8 скликання від 24.05.2021 року № 627-13/2021 «Про затвердження лімітів використання твердого палива».
  9. Про передачу комунального майна.
  10. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Ободівка Комун Сервіс».
  11. Про затвердження Положення про освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ободівської сільської ради, в новій редакції.
  12. Про надання в користування на умовах оренди земельної ділянки гр. Бідюк Емілії Петрівні кадастровий номер 0******* площею 23,1576га за межами с. Цибулівка для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ 01.02)
  13. Про розгляд технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває у постійному користуванні гр. Малого Анатолія Сергійовича, для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ 01.02)
  14. Про розгляд технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває у постійному користуванні гр. Малого Анатолія Сергійовича, для ведення фермерського господарства (код КВЦПЗ 01.02)
  15. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Ободівської сільської ради в с. Нова Ободівка вул. Призаводська 23.
  16. Про надання дозволу на розроблення, погодження та затвердження Схеми санітарного очищення території населених пунктів Ободівської сільської  ради Гайсинського району Вінницької області.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі її у власність гр. Самойловій Ганні Михайлівні в с. Ободівка вул. Соборна, 282
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі її у власність гр. Усатенку Володимиру Борисовичу в с. Ободівка вул. Левицького, 26
  19. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Ободівської сільської ради в с. Ободівка вул. Дружби 20.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачі її у власність гр. Гончару Олександру Сергійовичу в с. Ободівка вул. Ватутіна, 21.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних