A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новоободівська дитяча музична школа інформує про здобутки своїх вихованців

Дата: 31.03.2023 13:14
Кількість переглядів: 232

    Фото без описуДирекція Новоободівської дитячої музичної школи пишається здобутками своїх вихованців. Оскільки, у школі навчаються творчі, талановиті діти, які постійно беруть участь у різноманітних конкурсах та здобувають призові місця:

1. Дует піаністів у складі Маруненко Олени, учениці 7 класу, з фаху фортепіано та Ситник Дар’ї, учениці 5 класу, з фаху фортепіано, викл. Візнюк Г.В. здобули 1 місце у Всеукраїнському конкурсі вокально-інструментального мистецтва   ім. М.В.Лисенка «Ой, заграйте, музиченьки», м. Київ.

2. Грабовська Валерія, учениця 2 класу з фаху фортепіано, викл. Есаульцева І.О., здобула 2 місце у Всеукраїнському конкурсі талантів «Dobro Fest», м. Київ

3. Кушнір Валерія, учениця 1 класу з фаху фортепіано, викл. Есаульцева І.О., здобула 3 місце у Всеукраїнському конкурсі талантів «Dobro Fest», м. Київ

 

З 20 березня по 24 березня 2023 року, в школі відбулись контрольні заходи (технічні заліки), де учні показали свою технічну майстерність, а також контрольні уроки по музично-теоретичним предметам. Ці заходи проводяться згідно Положення мистецької школи, затвердженого Міністерством культури України.

22 березня 2023 р. учениці школи Литвиненко Діана, Ситник Дар’я та викладач Безверхня Наталія по класу вокал, взяли участь в благодійній культурно - мистецькій  акції  "Культурний фронт на допомогу ЗСУ", де було зібрано кошти для наших земляків-захисників.

23 березня 2023 року, учениця школи Литвиненко Діана взяла участь у обласному конкурсі виконавської майстерності серед учнів мистецьких шкіл «Музичні мрії - 2023», організатор - Вінницький фаховий коледж мистецтв ім. М.Д. Леонтовича у місті Вінниця, голова журі- народний артист України Станіслав Городинський (по класу сольний спів, викл. Безверхня Н.В.), та здобула диплом лауреата І ступеня в номінації «Спів».

Також було проведено лекцію «Схилімо голови перед подвигом героїв», в актовій залі школи перед учнями школи. Відповідальна - викладачка з фаху фортепіано Есаульцева І.О; лекцію- концерт «Україна – понад усе», в актовій залі школи перед учнями школи.

Спільними зусиллями крокуємо до Перемоги!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних