A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

До уваги власників зареєстрованої зброї!

Дата: 03.05.2023 13:13
Кількість переглядів: 124

 Сектор контролю за обiгом зброї Гайсинського районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області рекомендує власникам зброї не чекаючи на припинення або скасування дії воєнного стану здійснити перереєстрацію зброї та/або дозвільних документів.

 

Нагадуємо, що дозвіл на зберігання зброї видається на три роки. Подавати документи на перереєстрацію необхідно за місяць до закінчення визначеного терміну. Дотримання строків перереєстрації зброї дозволить уникнути анулювання дозволу на неї, а її власника вбереже від адміністративної відповідальності.

 

Звертаємо увагу, що власники мисливської вогнепальної зброї, зобов’язані дотримуватись правил зберігання, використання вогнепальної зброї: зберігати за місцем постійного проживання в металевому сейфі, що закривається внутрішнім замком. При цьому ключі від сейфу повинні зберігатися особисто у власника зброї або в надійному місці, що виключає доступ до них сторонніх осіб (в тому числі близьких родичів).

 

У разі втрати або викрадення зброї, а також при зміні місця проживання, власник зобов’язаний негайно сповістити про це територіальний підрозділ поліції, в якому зброя знаходиться на обліку.

 

Довідково: Наказом Міністерства внутрішніх справ України від 18 березня 2022 року № 195 «Про продовження строку дії дозволів у сфері обігу зброї, пристроїв та вибухових матеріалів під час дії воєнного стану в Україні» установлено, що під час дії воєнного стану в Україні строк дії дозволів продовжується.

 

Цим же наказом передбачено, що власники зобов’язані поновити дозвільні документи упродовж 10 днів після припинення або скасування дії воєнного стану в Україні.

 

Начальник сектору контролю

за обiгом зброї Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

капітан поліції                                                                  Сергій РАТУШНЯК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.