A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Ободівська громада провела в останню путь Героя Віталія Нечая

Дата: 30.05.2023 16:38
Кількість переглядів: 1199

Фото без описуВже від крові аж стогне земля,

Туга й жаль нам серця розриває.

Горе нам, горе нашій землі!

Війна кращих синів забирає...

 

Російська загарбницька війна продовжує безжально відбирати життя українців, забирати найкращих, які стоять на захисті незалежності та територіальної цілісності України. На жаль, квітуча весна принесла у нашу громаду ще одну трагічну звістку про загибель мужнього захисника - жителя села Мала Стратіївка - Віталія Олександровича Нечая. Механік-водій другого механізованого відділення - бойової машини 1 механізованого взводу 2 механізованої роти військової частини А 4472, загинув 24 травня 2023 р., виконуючи бойові завдання, внаслідок артилерійських обстрілів та безпосередніх зіткнень з ворогом в районі м. Часів Яр Донецької області.

Віталій Нечай завжди був доброю, відкритою, цілеспрямованою людиною та понад усе любив життя. Був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу іншим. Для нас він завжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був не байдужим до долі України, хто плекав надію на краще майбутнє і світлий, мирний завтрашній день.

Трагічна загибель Віталія - це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Загинув справжній патріот, вірний син України, Герой, який нас боронив.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Шановні рідні Віталія: батьки Галино Миколаївно, Олександре Миколайовичу, діти прийміть найщиріші співчуття, людську вдячність та низький уклін від усієї Ободівської громади.

Чин похорону за загиблим Героєм було звершено у храмі святого апостола Іоанна Богослова Тульчинської єпархії Української православної церкви села Верхівка

Похований захисник на кладовищі с. Верхівка.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України Віталія Нечая назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків.

Спи спокійно, Солдате. Добра, світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди залишаться у наших серцях. Царство Небесне! Вічна пам’ять Герою Віталію! Слава Україні! Героям Слава!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних