Пошук

Відбулася робоча зустріч у рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області».

Дата: 06.06.2023 14:22
Кількість переглядів: 188

 Фото без опису06 червня 2023 року в приміщені читального залу Публічної бібліотеки Ободівської сільської ради відбулася робоча зустріч із представниками Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії» менеджером проекту Яніною Кравченко,

представником головного управління національної сервісної служби у Вінницькій області  Іриною Пустовіт щодо виконання законодавства у сфері протидії торгівлі людьми в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області».

У зустрічі  взяли участь  голова Ободівської територіальної громади Костянтин Ременюк, начальник відділу соціальної захисту населення та охорони здоров’я Тамара Стороженко, головний спеціаліст відділу соціального захисту населення Наталія Животікова, завідувач відділення надання соціальних послуг Ірина Налиса, фахівець центру надання  соціальних послуг Олена Ковтун, завідувач відділення соціальна допомога вдома Надія Бурдейна, фахівець із соціальної допомоги вдома Наталія Олійник,

 начальник відділу освіти, культури, молоді,спорту, туризму Ободівської сільської ради Ольга Сліденко, спеціалісти відділу  освіти, культури, молоді,спорту, туризму Ірина Тремба, Людмила Тихончак, начальник служби у справах дітей Ободівської сільської ради Людмила Чернецька, спеціаліст служби у справах дітей Любов Усатюк, адміністратор центру надання  адміністративних  послуг Марія Коваль . Розпочали роботу із знайомства кожен учасник зустрічі представився та розповів про досвід із особами які постраждали від торгівлі людьми. Також розглянули питання:

  1. Презентація    проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області». Цілі та завдання робочої зустрічі.
  2. Сучасний стан проблеми торгівлі людьми в Україні та світі, її актуальність і загострення під час російсько-української війни.
  3. Обговорення поточного стану протидії та запобігання торгівлі людьми в громаді: досягнення й виклики; обізнаність/досвід представників/ць органів місцевої виконавчої влади, закладів і установ, до обов’язків яких входить протидія та запобігання торгівлі людьми; міжвідомча рада, її склад; відповідність локальних нормативно-правових актів у громадах чинному законодавству тощо.
  4. Роль територіальної громади в протидії та запобіганні торгівлі людьми, розбудові НМВ. Загальні аспекти й особливості роботи в територіальній громаді в напрямку протидії та запобігання торгівлі людьми (ідентифікація, перенаправлення, інформаційно-просвітницька діяльність тощо). Взаємодія державного й недержавного секторів у напрямку ідентифікації та реінтеграції осіб, постраждалих від торгівлі людьми.
  5. Ознайомлення з активностями проєкту, спрямованими на покращення доступу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги в рамках Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, посилення функціонування НМВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних