Пошук

Сформовано та доставлено гуманітарну допомогу  до Херсонської області від Ободівської громади.

Дата: 05.07.2023 11:23
Кількість переглядів: 241

Фото без опису У сьогоднішній надзвичайно складний для нашої держави час війни дуже важливо не залишатися осторонь чужої біди.  Ободівська територіальна громада неодноразово долучається до надання підтримки жителям  постраждалих громад. З  метою  підтримки жителів громад, які потрапили під затоплення внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС, за ініціативи Ободівського сільського голови було організовано збір гуманітарної допомоги.

Колективи комунальних закладів, відділів Ободівської сільської ради зібрали гуманітарну  допомогу для жителів Комишанського старостинського округу  Херсонської області, що постраждав від підтоплення через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Так  було зібрано для херсонців майже дві тонни бутильованої води, засоби гігієни (шампунь, зубна паста, туалетний папір, вологі серветки, паперові рушники),  миючі засоби (мило, засоби  для миття посуду, пральний порошок), дезінфікуючі засоби, губки та рукавиці.

04 липня сільським головою було доставлено гуманітарну допомогу у смт Комишани. Жителі Комишанського старостинського округу на чолі із старостою висловили щиру вдячність за підтримку та небайдужість  у цей складний час.

Висловлюємо глибоку вдячність колективам, які долучилися до збору допомоги, а саме: Новоободівському закладу дошкільної освіти «Росинка», Ободівському закладу дошкільної освіти «Пізнайко», Цибулівському закладу  дошкільної освіти «Казка», Бережанському закладу дошкільної освіти «Сонечко», Верхівському закладу  дошкільної освіти, Верхівському ліцею, Новоободівському ліцею, Ободівському  ліцею, Цибулівському ліцею, Дитячо-юнацькій спортивній школі,  Ободівському інклюзивно-ресурсному центру, Публічній бібліотеці та її філіям, Ободівському краєзнавчому музею, Центру  фінансового обслуговування комунальних закладів освіти та відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму, відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я, старості Цибулівського старостинського округу,  жіночому колективу с. Бережанка за домашню випічку, ТОВ «Ліс Майстер» за надання транспортного засобу, підприємцям та організаціям, які надали допомогу на придбання пального. Бажаємо міцного здоровя, мирного неба, найшвидшої перемоги. Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних